MÁGIA

A hűségtörés jele - Végezd el ezt a kis varázslatot, ha meg szeretnéd tudni, meg csal-e a párod!

Szerző:
Szabó Anna
Él benned a gyanú? Érzed a vastagbeleidben, hogy a párod tilosban jár, legalábbis valami nem stimmel? Akkor végezd el a hűségtörés jele varázslatot, amivel egy biztos jelet idézhetsz meg egy meghatározott időn belül, amelyből kiderülhet a számodra, hogy a párod vajon tényleg félrelép!

Természetesen ez a varázslat nem egy tudományos kísérlet, nem fog semmilyen fix bizonyítékot adni a kezedbe, kivéve ha az istenek úgy gondolják, szükséged van rá. Ezzel a varázslattal egy jelet kérhetsz, ami igazolja vagy cáfolja a megérzéseidet egy meghatározott időn belül. A jel segítségével fény derülhet az igazságra, félreérthetetlen dolgot látsz te magad vagy egy ismerősöd, nyomokat találsz vagy éppen a megcsalást bizonyító leveleket. HA megcsal a párod. Hiszen azért még ne vasaljuk rá a bűnösségét! De ha a meghatározott időn belül sem érkezik a félreérthetetlen jel, akkor vedd fontolóra, hogy felmented a gyanú alól!

Kellékek

Egy vörös gyertya

Egy fénykép a párodról

Szentelt olaj

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Pénteki napon, fogyó holdkor karcold a piros gyertyába a harmadik szem jelét. Tedd alá a párod fényképét és gyújtsd meg úgy, hogy a viasz majd a képre folyhasson. Ezután gyújtsd meg a zsályafüstölőt is.

Kezdj relaxálni a vágyadra. Vizualizáld, hogy ennek a varázslatra ki fog derülni, hogy a párod megcsal-e vagy sem. De véletlenül se arra gondolj, hogy biztosan az derüljön ki, hogy megcsal, vagy nem. Arra összpontosíts, hogy az igazság derüljön ki!

Mikor készen állsz, kenj a két szemed közé egy harmadik szemet, majd mond el az igét: „A jel felnyitja a szemem, a zsálya megtisztítja a látásomat, a viasz az igazat megmutatja. Az istenekhez szólok, hogy küldjenek nekem tíz napon belül egy biztos és félreérthetetlen jelet, ha a kedvesem valóban megcsal!"

Ezután le kell égetned a gyertyát (addig természetesen kiléphetsz a varázskörből és mást is csinálhatsz, csak zárd le a kört) és mikor megtörtént, várd meg, amíg a viasz megszilárdul, vedd a kezedbe a képet és törd meg rajta a viaszt, majd mond: „Ha a hűség nálunk megtörettet, várom annak félreérthetetlen jelét ízibe!"

Tedd egy biztos helyre a megtört pecsétet a következő tíz napra és légy nagyon figyelmes a környezetedre és a jelekre. Persze csak a józanész keretein belül, nem kell odaképzelni valamit, ami nincs is ott. Ezért is lett a harmadik szemed is aktiválva, hogy a valódi jelet lásd meg, ne azt, amivel a képzeleted játszana veled.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL