ANGYALISKOLA

Sorsszerű esemény vagy próbatétel előtt állsz? - A Sors Angyala felfedte mikor melyikben van részed

Szerző:
Szabó Anna
Azt máris leszögezhetjük, hogy a kettő nem ugyanaz, így nem is mindegy, hogy éppen melyikkel kell szembenézned, melyik van aktuálisan terítéken az életedben. Márpedig ezt sokan nem tudják, emiatt kezelik nehezebben vagy akár rosszul a kialakult szituációt. De most a Sors Angyala felvilágosított minket, hogy megtudhassuk mi a különbség sorsszerűség és a próbatételek között, amik hatással vannak életünkre.

 

Mi a sorsszerűség?

A sors ugyebár az, ami eleve el van rendelve. Biztosan bekövetkezik. Akár tetszik, akár nem, bár ugye a legtöbb esetben nem igen tudhatjuk milyen sorsszerű esemény vár ránk. Sorsszerű lehet egy találkozás, egy szerelem, egy munka, egy baleset, egy születés és egy halál. Amik úgymond be vannak időzítve az életünkbe, hogy mikor, minek kell bekövetkeznie. Ugye ezeket találni meg a Sorsok könyvében, amivel mindenki rendelkezik élete folyamán és a jó Metatron arkangyal írja, vagyis ő mindenképpen képben van a Teremtő szándékával és tudja, mi vár ránk.  

Hogy miért történhet sorsszerű esemény?  Miért van eleve elrendelve? Ennek számtalan oka lehet, kezdve attól, hogy onnantól van kijelölve a boldogságunk vagy éppen a fájdalmunk. Mert jár valami, illetve megérdemeltük azt. Esetleg valamit meg kell tanulnunk, észrevennünk, felfedeznünk, amit másképp nem tudnánk, csak így.

Persze mindig felmerül a kérdés, ha ennyire eleve el van minden rendelve, napra-pontosan, hogy lehetséges a szabad akarat? Úgyis mondhatnánk, hogy attól még, hogy vannak fix állomások az életedben, te irányítasz. Te döntöd el merre és hogyan mész, mit teszel. Aminek pedig be kell következnie, az úgy is befog. – mint ahogy oly sokszor hallhattad mér ezt a mondatot.

Mi a próbatétel?

Az égiek szeretnek minket próbára tenni és nem azért, mert nincs jobb dolguk vagy mert imádnak szívatni minket. Hanem ezekkel a próbákkal szolgálják a fejlődésünket. Minden egyes próba megtanít bennünket valamire. Hogy legyünk bátrak, kitartóak, álljunk ki magunk mellett, győzzük le a félelmeinket, megtanuljunk hinni és így tovább.

Itt jön képbe az előbb is említett keverés, avagy összetévesztés. A harmadik személy az életünkben, egy hirtelen jött baj, akadály, egy tartós betegség. Könnyen hihetjük azt, hogy ezek sorsszerű dolgok. Közben sok esetben próbatételek, amiket ha kiállunk, elvégzünk, véget is ér. A sorsszerűség állandó, a próbatétel időszakos. Amíg a sorsszerűségnek több oka lehet, a próbatétel mindig tanít, fejleszt, ösztönöz.

Például, hogy elfogadod-e a harmadik fél közeledését az életedben. Használsz-e az üzleti életben alantasabb módszereket. A talált pénzt eljuttatod-e a gazdájának, ha tudod ki az. Egyből kitáncolsz-e a nehéz helyzetben lévő kapcsolatodból vagy kitartasz. Hogyan viszonyulsz az egyik rokonod kedvezőtlen diagnózisához. (Felkészülsz már egyből az elvesztésére vagy inkább minden eldobod ezt és mindenféle módon a kezelésre, gyógyulásra bíztatod. Vagyis elfogadod-e a „sorsát” vagy sem.) Egy próbatétel lehet egyszerű és bonyolultabb. Eltarthat egy pillanatig vagy akár napokig, hetekig is. És nem mindig egyértelmű benne mi a helyes, mit várnak tőled, ez benne a csavar. Vagyis, a sorsszerűséggel ellentétben, ami csak bekövetkezik, itt nagyban a te döntéseid dominálnak, hogy akkor éppen mit teszel, mert utána ezek a döntések hatnak majd ki életed további alakulására.

Nem könnyű kisiliabizálni mikor sorsszerű vagy próbatétel egy esemény. Talán a számszerűség és az idő árulkodhat főleg. Például valaki már másodszorra ajánlja fel neked a munkahelyeden, hogy tud egy tuti pénzszerzési tippet (de kétesnek hangzik) akkor már gondolhatod, hogy igen, arra lehetnek kíváncsiak az égiek, belemész-e a rosszba. Vagy ha egy hete zaklat valaki valamivel, majd egyszer csak abba hagyja, annak is próbaszaga lehet.

Végezetül azon kívül, hogy a próbák megtanítanak valamire, ha jól teljesíted és kiállod őket, nyersz velük. Békét, boldogságot, megerősítést, bármit. Mikor hirtelen szakad valami jó a nyakadba vagy érzel magadban valami különleges változást, akkor is gondolkodj el, hogy nem-e most vagy túl egy jól teljesített próbán!

Amennyiben elbukod, - mert az is mindig érezhető, mikor rontottál el valamit – akkor az azt jelenti, hogy még tanulnod kell, nem állsz készen valamire. Talán még el is veszíthetsz valamit, ha a próbának mondjuk tétje volt. De jobb, ha tudod, hogy az elbukott próbák megismétlődnek, amíg nem járod ki őket. Olyankor szoktak egyes történések újra megismétlődni ugyanúgy, mint korábban.

Ennyi, amennyit tudhatsz. De a legtöbben képesek megérezni a tudattalanul mi a sorsszerű és mi a próba, csak nem veszik észre. Ha jobban odafigyelsz a megérzéseidre, te is tudni fogod és aszerint jársz majd el!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL