MÁGIA

Szerelemkehely

Szerző:
Szabó Anna
Ez az Olaszországból származó bájital likőrből, gyógyfüvekből áll, és azt tartják róla, hogy fokozza a szerelmi vágyat. A likőrök a legjobb serkentőszerek, de egy kis bűbájjal fokozható a vágykeltő hatás. Itáliában a bazsalikomlevelet a széptevők a szerelem jelképeként viselték.

Az olasz strega szó boszorkányt jelent. A strega likőr a boszorkánymesterségről híres itáliai Benevento környékéről származik, és eredetileg varázsitalnak főzték. Ezért fontos, hogy ne helyettesítsük mással ezt a likőrt.


Kellékek

- ezüstpénz,
- bazsalikom- és zsályalevelek,
- két kehely,
- strega likőr.



A bűbáj menete

Ezt a varázslatot lehetőleg teliholdkor végezd. Fogd az ezüstpénzt, és fürdesd meg a holdfényben. Összpontosíts a szerelmedre, és tartsd az érmét a Hold felé – ezzel feltöltöd az erejével. Azon az éjszakán, amikor végre akarod hajtani a „szerelemkehely” varázslatot, mozgasd az energiával feltöltött pénzérmét a bazsalikom- és zsályalevelek felett. Ezzel a mozdulattal átadod az érme energiáját a leveleknek.


A kelyheket béleld ki az energiában már gazdag levelekkel, öntsd rá a likőrt, és hagyd állni legalább egy órát. Kínáld meg vele a kedvesedet, és igyál belőle te is. Hamarosan észre fogod venni, hogy mindkettőtöket átjárja a szerelmi vágy.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL