SZÁMMISZTIKA

Tényleg elmész a lehetőségeid mellett?

Szerző:
Szabó Anna
Ha az életedben nem történnek csodák, akkor valami nincs rendben! 2008 ugyanis a hatalmas lehetőségek éve. Közeledve az év vége felé még mindig érdemes megnézned, hogy mik azok a segítő energiák, melyek idén minden eddiginél erősebben állnak melletted

2008-ban valóra válthatod minden álmodat! Ez az év, amire mindig is vártál. Lehet, hogy most azt mondod, későn szólunk, de még mindig hátra van négy hónap az évből, ami rengeteg idő arra, hogy elkezd valóra váltani az álmaidat.


Honnan tudhatod, hogy ez valóban a lehetőségek éve?

A már jól ismert, végtelenül egyszerű számmisztikai módszer segítségével mindössze annyi dolgod van, hogy összeadod az év számjegyeit egészen addig, ameddig egyjegyű számot nem kapsz.

2+0+0+8 = 10 => 1+0 = 1

Ahhoz, hogy megkaphasd ennek az évnek a mélyebb jelentését nem csak az egyjegyű számot kell értelmezned, hanem minden számot, ami a számítás során megjelenik.

Ha ezt tudod, biztosan nem mész el a lehetőségeid mellett!


A 10-es a szerencse száma, ebben az évben. Te is élhetsz a szerencséddel, vagy elmehetsz mellette, ez kizárólag attól függ, ismered-e a személyes lehetőségeidet.

Nem attól leszel szerencsés, hogy nyersz a lottón, bár kétségtelenül ez is nagy szerencse, hanem attól, hogy képes vagy felismerni az adódó lehetőségeket és képes vagy élni velük.


A 1-es az új lehetőségek a sikeres vállalkozások és tervek megvalósulásának a száma, kizárólag azok számára, akik tisztában vannak, azokkal a lehetőségekkel, amiket az élet tartogat számukra. Ha tudod, hogy mi a célod az életben és hajlandó vagy tenni is érte, akkor ez a szám és ez az év garantálja neked, hogy minden vágyad teljesül


A 8-as a tervek céltudatos valóráváltásának és a tudatosságnak a száma, azok számára, akik a helyes önismeret birtokában, tudatosan kívánják építeni az életüket! Ha ismered magad, tudod, hogy mi az a terület az életedben, amit fejlesztened kell, akkor ebben az évben igazán a kezedbe veheted az irányítást


A 2-es a segítő társak száma, akik ott állnak melletted, hogy valóra válthasd álmaidat. Ez a társ lehet a szerelmed, férjed, barátod, vagy munkatársad is. Ők azok, akikre mindig számíthatsz életed során. Ők azok, akik mindig támogatják terveidet és segítenek azok megvalósításában is.



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL