Napi horoszkóp - 2017-03-21

Kos

Kedves Kos! Furcsa érzések kerítenek hatalmukba: romantika, melankólia, ábrándozás, elérzékenyülés. Lágy vagy, mint a viasz, ugyanakkor hajlíthatatlan, kizárólag azt teszed, amihez kedved van. A Kosnak most mindennél fontosabb, hogy megalkossa élete fő művét, és hálás azoknak, akik ezt méltányolják.

Bika

Kedves Bika! Aki az ár ellen úszik, nehezen halad előre. Téged viszont az ár sodor, ráadásul a helyes irányba. Kiváló egészségnek örvendsz, új elképzeléseid vannak, melyeket valóra is válthatsz. Kedveseddel való kapcsolatod pedig olyan, mint az érett gyümölcs, melynek húsa fenséges ízeket áraszt.

Ikrek

Kedves Ikrek! Hamarosan komoly problémáid lesznek, ha továbbra is olyan mohón veted magad az ételekre. Emlékezz csak vissza, milyen borzasztó érzés volt valamelyik reggel, amikor kitartó próbálkozásod ellenére sem sikerült belegyűrnöd magad nem is olyan régen vásárolt nadrágodba. Kicsit fékezd magad!

Rák

Kedves Rák! Túltetted magad a szürke hangulaton, ma viszont túl erőszakos, rámenős vagy. Ne ess egyik végletből a másikba. Ezt környezeted igencsak nehezen viseli hosszútávon. Ha valahova belépsz, azonnal rád figyelnek így is. Légy valamelyest visszafogottabb! Attól még nem veszítesz népszerűségedből.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha egy jó befektetésben töröd a fejed, esetleg állásajánlatot kaptál, most komoly esélyed van rá, hogy fontolgatás után helyesen dönts. Alkalmas az idő lakás adás-vételre, telek- vagy nyaralóvásárlásra. Lehetőleg kirándulás, vagy kerti munka mellett engedd szabadjára gondolataidat.

Szűz

Kedves Szűz! Csupa olyan dolgot teszel, amivel ártasz saját magadnak. Nem elég, hogy dohányzol, de sokat idegeskedsz is. Arról nem beszélve, hogy milyen lusta vagy, és állandóan késő éjjel kerülsz ágyba. Nem gondolod, hogy túl hosszú a lista? Ideje volna változtatni legalább néhány rossz szokáson.

Mérleg

Kedves Mérleg! A dolgok nem mindig olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak. Valószínűleg olyasvalamibe bonyolódsz, amiből nincs visszaút. Vállalnod kell minden nehézségével együtt. Abban reménykedsz, hogy partnered mellett megnyugvást találsz, ehelyett éppen ő az, aki a legtöbb gondot okozza.

Skorpió

Kedves Skorpió! Persze, hogy neked szólt az üzenet! Te azonban túlzottan el voltál foglalva önmagad problémáival ahhoz, hogy észrevedd a jelzést. Nem az első eset, hogy vonzó egyéniséged rabul ejt valakit. Épp ilyen embert kerestél társul, róla álmodtál évek óta. Ne szégyelld kimutatni érzéseidet.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ne tarts attól, hogy ma unatkozni fogsz, ellenkezőleg, fáradtságod is egy csapásra elmúlik. Rendkívül felvillanyoz mindaz, ami történik veled. Arról nem beszélve, hogy közvetlen környezetedben akadhat valaki, aki ezt a „felvillanyozódást” csak még jobban fokozza. Járj nyitott szemmel!

Bak

Kedves Bak! Ne ülj fel a felelőtlen ígéreteknek, alapja nincs fogadkozásoknak! Nem lesz könnyű dolgod, ha ki akarod deríteni a valóságot, de megéri a fáradság, különben könnyen hoppon maradsz. Oda nem figyelésedet a zsebtolvajok is kihasználhatják, de még az is megeshet, hogy te hagysz el valamit.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Rendületlenül friss, üde és fiatal vagy, és változatlanul tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, megvalósításra váró, látszólag képtelen gondolatokkal. Az este amolyan papucsra szabott lesz, ennek azonban most kimondottan örülsz. Töltekezni, gondolkodni, magadra maradni van most kedved.

Halak

Kedves Halak! Nem várnak szörnyű megpróbáltatások, de nagyobb örökség sincs kilátásban. Egyik sem hiányzik, különösen nem az első, de anyagi gondjaid sem égetőbbek az átlagosnál, hiszen szükségleteidet igyekszel lehetőségeidhez igazítani. Az esetek többségében sikerül is, így aztán elégedett vagy.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL