Napi horoszkóp - 2017-03-20

Kos

Kedves Kos! Úgy belelendülsz a mozgásba, hogy ma egyáltalán nem esik nehezedre követni a szélsebesen pergő eseményeket. Ha eddig nem akadt munkád, most elhelyezkedhetsz, vagy új területen is kipróbálhatod képességeidet. Érzelmileg is újra fogékony vagy, de némi bonyodalmat okozhat a választás, döntés.

Bika

Kedves Bika! Annyi mindent kellene elintézned, hogy bosszúsan legyintesz: „úgysem fog sikerülni”. Mégis csak sikerül. Régen fordult már elő ilyen: kis papírodon minden tételt kipipálhatsz. Jó kedved kerekedik, ami igen csak ragadós. A belőled áradó erő és magabiztosság kedvesedet is sorra lenyűgözi.

Ikrek

Kedves Ikrek! Munkatársaid minden ügyes-bajos dologgal téged keresnek, és már gyanakodni kezdesz, hátha elkezdődött máris az „április elseje”. Nem erről van szó, egyszerűen csak nem képesek önálló tevékenységre, amiért viszont magadat hibáztathatod. Nem kellett volna annyi mindent magadra vállalni.

Rák

Kedves Rák! Ismét valamilyen változás előszelét érzed. Mindig bízhatsz megérzéseidben, bár néha fordított előjellel gondolkodsz róluk. Sajnos, azt nem mindig ismered fel, hogy jó vagy rossz következik-e. Így aztán minden esetben csak azon izgulhatsz, hogy mi várhat rád az elkövetkezendő időszakban.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kincset érnek számodra azon munkatársak, akik magasröptű terveidet, hirtelen jött remek ötleteidet kivitelezik. Az Oroszlán ritkán bíbelődik az apró részletek kidolgozásával, a lebonyolítás módjával. Csak elmondja, mit szeretne, a szorgos hangyák pedig tüsténkednek, lesik kívánságait.

Szűz

Kedves Szűz! Régóta kerestél valamit, amit ma megtalálsz. Rengeteg utánajárástól, hivatali levelezéstől óvtad meg ezzel önmagad. Látod, hogy az apróságokon mennyi minden múlhat? Nem szabad átsiklani a részleteken. Sokszor jelentéktelennek látszó dolgok hordozzák magukban a legfontosabb információkat.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem gondoltad végig, milyen következményekkel járhat, csak hirtelen megragadtad az első lehetőséget, és utólag már bánhatod! Ez az időszak pedig nem kedvez a hirtelen jött döntéseknek. Próbáld meg átvészelni anélkül, hogy nagyobb horderejű ügyekbe keverednél, komoly döntéseket hoznál.

Skorpió

Kedves Skorpió! Hajlamos vagy a túlzott pesszimizmusra, percek alatt képes vagy teljesen magadba roskadni. Az egészen pici ügyekből is tragédiát varázsolsz, hogy kellően sötét színben lásd a világot, még akkor is, ha egyébként erre semmi okod nincs. Nézd egy kicsit reálisabban saját helyzetedet.

Nyilas

Kedves Nyilas! A nap eseménytelenül telik. Délután ne haza, hanem sétálni menj. A mégis otthon maradó Nyilasok számítsanak ara, hogy váratlan – és nem biztos, hogy kellemes - látogatójuk akad. Próbálj mosolyogni! Este ismét elővehet a munkaláz, de ha mégsem, akkor pozitív érzelmeid foglalnak le.

Bak

Kedves Bak! Valakinek a pillantásától megperzselődsz. Lehet, hogy egyelőre álmaidban viszed tovább a szerelmes gondolatot, de az a néhány perc is megéri. Egészen meglepő formában kérhetik ma segítségedet. Ne akadj fenn rajta, inkább törd azon a fejedet, hogyan tudnál segíteni. Nem hétköznapi az ügy.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Különös, de valahogy mindenki megbámul, sokatmondó pillantásokkal méreget. Már-már azt hiszed, hogy félregomboltad a ruhádat, elmázoltad arcodon a festéket… Nos, nem erről van szó. Egyszerűen jókedved, belső harmóniád varázsol feltűnően széppé. Persze az új ruhád sem fest rosszul.

Halak

Kedves Halak! Kellemes meglepetés ér: elmaradnak az utóbbi időben szokásosan a hét első munkanapjára időzített munkahelyi macerák. Ettől feldobódsz, kitűnő hangulatba kerülsz. Széles jókedvedben arra vetemedsz, hogy humorba csomagolt gúnyos megjegyzéseket tégy az elmaradt intézkedések kiagyalóira.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL