SZEX, SZERELEM

4 dolog, amivel szellemileg és spirituálisan mélyebbé és gyümölcsözőbbé a teheted párkapcsolatodat

Szerző:
Szabó Anna
Az ember céljai mindig nagy távlatokra szólnak és mélyen ihletettek. Ahhoz, hogy valóban el tudd érni ezeket a magasztos célokat, jó, ha van valaki, akivel együtt tudsz működni és jó csapatot alkottok együtt. A lelki fejlődés bizony sok erőfeszítést igényel és hihetetlenül személyes dolog.

Miután valaki tudatában lesz mindennek, és megérti, mit akarsz közölni, és átadja magát ezeknek az érzéseknek, te is fejlődni fogsz ezáltal. Tehát, ha van olyan valaki az életedben most, aki igazán fontos számodra, és hajlandó fejlődni veled együtt, az mindkettőtöknek csak jó. Ha azonban a kapcsolatban csak az egyik fél kíván mentálisan fejlődni, akkor ez egy idő után mindkettőtök számára terhes lesz, és túl sok energiát emészt fel. Ahogy azonban fejlődsz lelkileg és mentálisan, egyre inkább ráébredsz, hogy mennyire káros az energiavámpír jelenség. Sokkal több energiát emészt fel egy rossz kapcsolat, mint ha szeretetteljes együttlétben vagytok.

Még mindig nem vagy biztos abban, hogy a te kapcsolatod jelenleg hol is tart, vagy épp mi a helyzet kettőtökkel? Érdemes megvizsgálnod az alábbi pontokat:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL