FOGYÓKÚRA

Ez a házi csodaszer 2 hét alatt elolvasztja a hasi zsírt - Viszlát, zsíros has!

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbb nő, aki a has környékén lerakódott zsírpárnákkal küzd, egyöntetűen egyért abban, hogy nagyon nehéz onnan eltűntetni a felesleget. Hiába a szigorú diéta, nem mindig bizonyul hatékonynak, így érdemes más alternatívát is kipróbálni, főként, ha az anyagcserét is pörgetni akarjuk. Például ezt a pillanatok alatt elkészíthető házi csodaszert.

 

Az alábbi természetes orvosság segít abban, hogy mindössze 2 hét alatt csökkenjen a hasi zsír. Semmiféle mellékhatása nincs, viszont elég erős ahhoz, hogy lenyűgöző eredményeket érj el vele. Fő összetevője a fahéj, mely felgyorsítja az anyagcserét, és segíti a szervezetet a hatékony zsírégetésben.

Hozzávalók

- ½ fahéj rúd,
- 1 pohár víz,
- 1 evőkanál almaecet,
- ½ citrom.

Így készítsd el

Forrald fel a vizet, majd add hozzá a fahéjat, és főzd tovább néhány percig alacsony lángon. Hagyd kihűlni, majd add hozzá a többi hozzávalót, és alaposan keverd össze. Ezt a teát fogyaszd minden reggel éhgyomorra, a nap folyamán pedig fogyassz könnyű és egészséges ételeket az optimális eredmény érdekében. Már 2 hét után érezni fogod áldásos hatását, de tanácsos 1 hónapon keresztül fogyasztani a teát.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL