REJTÉLY-MISZTIKA

3 időutazó, tele bizonyítékokkal a zsebükben - Igaz történetek összeesküvésnek álcázva?

Szerző:
Szabó Anna
A következő cikkben olyan dolgokról olvashatsz, amitől komolyan égnek áll a hajad. Embert próbáló kihívás eldönteni azt, hogy ez tényleg megtörtént, sőt, egyesek körében már nemhogy létező, hanem mindennapos a teleportálás, amit igen meggyőző bizonyítékokkal támasztanak alá vagy mindez három-négy ember totál részletes és kidolgozott összeesküvése CIA-nál?


Andrew D. Basiago

Basiago elmondása szerint 6 éves volt, mikor az apja, Raymond Basiago 1967-1968-ban mutatott neki egy teleportációs eszközt, amivel átkerült New Jersey-ből Új-Mexikóba, mint "az első amerikai gyerek, akit teleportáltak."

Ezután apuka a fiát felvette a CIA hírszerző műveletébe, az úgynevezett Pegazus Projektbe, amelyben 1972-ig szolgált. A Pegazus Projekt küldetése többek között az volt, hogy kidolgozzon egy 'időbeli távérzékelő' képességet. Azt remélték, hogy a múltbeli és jövőbeli eseményekről való hírszerzés kifejlesztésével lehetővé válna az amerikai elnök, a hírszerző közösség és a hadsereg számára, hogy hatékonyabban vegyenek részt a jövőbeli események eseti megtervezésében.

Basiago számos időutazó expedíciót írt le. Ezek között szerepelt egy időutazás vissza Gettysburgbe 1863-ba, ahol hallja Lincoln Uniós csapatokhoz intézett beszédét. Bizonyíték gyanánt Basiago nyilvános előadásokon mutatta be Cobb Gettysburg című fényképét, egy gyermekkel az előtérben, aki nem más mint ő maga.

De vállalt egyéb utakat is a múltba – például a dinoszauruszok korába is! - egy másik időutazó technológia, az úgynevezett "Kronovizor" (más néven "Néző üveg") segítségével. Ezáltal a múlt- és jövőbeli eseményeket tapasztalta meg holografikusan anélkül, hogy fizikailag odautazna.

Itt is egy újabb „bizonyíték": Basiago meglátogatott egy titkos létesítményt, melyet az ITT működtetett Nutley-ben, New Jersey-ben. Itt dolgozott a híres rádiós műsorvezető Art Bell, akit az ITT alkalmazott egy titkos NATO kommunikációs projektben. Ezt persze Bell még soha azelőtt nem hozta nyilvánosságra, sőt, ki volt akadva, amikor Basiago egy 2015. augusztus 14-én készült élő rádiós interjú során felfedte, hogyan találkozott Bell-el, mialatt egy titkos projekten dolgozott a Nutley létesítményben, amikor Basiago csupán 8-9 éves volt.

Továbbá Basiago arról is beszámolt, hogy a kronovizor által egy szigorúan titkos filmet készítettek Jézus keresztre feszítéséről és feltámadásáról. A férfi állítja, hogy látta a 20 perces filmet, és azt mondta, hogy az egyezett azzal, ami a Bibliában is áll.

Ha mindez nem lenne elég, azt is állítja, hogy az ikertornyok ellen elkövetett támadást az apja, és más Pegazus Projekt résztvevők előre látták. Elmondása szerint Donald Rumsfeld volt az összekötő abban az időben a Pegazus Projekt és a Pentagon között, és ezért előre tudott a szeptember 11-i támadásokról.

William B. Stillings és Bernard Mendez

Minden Batmannek szüksége van egy... vagy két Robinra. Andrew Basiago régi cimborája William Stillings, időutazó és "technikai zseni." Ugyanazokban az időutazó projektben vettek részt a 80-as években, mikor is egy „ugrószobából" a Földről a Marsra teleportáltak.

A dinamikus páros része volt egy tíz fős csapatnak, amely rendszeresen utazott a Marsra, hogy segítsék létrehozni az amerikai jelenlét, mert hát időben kell jogi igényt támasztani a területre...

„Bizonyíték" gyanánt ott van 2011-es Vancouverben tartott szeminárium, ahol Bernard Mendez kijelentette, hogy Obama, az egykori DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynökség) igazgató Regina E. Dugan, Andrew D. Basiago plusz William B. Stillings együtt vettek részt egy ugrószoba kiképző csoportban Ed Dames őrnagy vezetésével a Siskiyous Főiskolán még 1980 nyarán. Bernard Mendez arról is beszámolt lelkesen, hogy Obamával és Basiagoval együtt őt is teleportálták az 1981 és 1983 közötti ugrásokban, mikor Obama és Basiago főiskolai hallgatók voltak. Akkoriban Mendez különleges asszisztensként szolgált egyszer Richard M. Nixonnak, és az ugrószoba programot vizsgálta az amerikai hírszerzés számára.

Bernard Mendez (balra) és Andrew D. Basiago (jobbra mikrofonnal)

Persze 2012 januárjában Tommy Vietor Nemzetbiztonsági Tanács szóvivőn keresztül Obama (és mellette Ed Dames őrnagy is) tagadta, hogy részt vett volna a CIA programjában.

Ám a Mendez által adott nyilatkozatok, amik megerősítették a CIA ugrószoba programjának létezését és Dames őrnagy, valamint Obama benne játszott szerepét, közvetlenül megcáfolják ezeket a tagadásokat.

Mendez szerint az ugrószoba technológia a földönkívüliektől került az amerikai kormányhoz. A nyugati és keleti parti ugrószobából több mint 40 esetről számoltak be havonta a résztvevők sérülései miatt, amiket a teleportáció során fellépő ismeretlen környezet okozott. Aztán pár nappal az ugrások után a résztvevők sérülései csodálatos módon eltűntek.

Basiago és Stillings is ugyancsak megerősítették, hogy Mendez egyszerre volt az, aki velük együtt ugrott, de ő volt egyben az a szövetségi nyomozó, akinek elsődleges feladata volt megválaszolni, hogy mi probléma az ugrószobákkal.

Tehát jogos a kérdés, hogy ők hárman azért fújnak egy követ, hogy hiteles legyen a hazugságuk vagy azért, mert minden igaz, amit elmondtak?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL