REJTÉLY-MISZTIKA

Találtunk még! - 10 sokkolóan félelmetes mondat, ami gyerekek szájából hangzott el

Szerző:
Szabó Anna
Mi lehet a legfélelmetesebb, ami veled történhet? Belefutsz egy szellembe vagy démonba? Még talán az is babapiskóta ahhoz, amit a saját gyereked mondhatna és ehhez a 10 mondathoz képest, amit mások csemetéi sütöttek el! Ismét összeszedtük a világhálóról mások élményeit, mikor még az ütő is megállt bennük azon szörnyűségek, titkok, rejtélyes dolgok hallatán, amiket a gyerekeik mondtak…

Persze felmerül a kérdés, mi van ezekkel a gyerekkel? Tudjuk, hogy láthatják a szellemeket, emlékezhetnek az előző életeikre, képesek megjósolni az eljövendő eseményeket és mi van a többiekkel? Anyu és apu idegeit őrlő dolgok hangzottak el gyerekeik szájából...

1. „A 3 éves lányom éppen az újszülött testvére mellett állt és nézte egy darabig, majd megfordult, rám nézett, és azt mondta: „Apa, ez egy szörnyeteg ... el kellene temetni."

2. „A lányom néha hátborzongató dolgokat mondott a férjemnek, amikor kicsi volt. Mint például: „Amikor apu kicsi volt, nem tudtuk, hogy milyen nevet adjunk neki, ezért Tim lett belőle." Ilyenkor mindannyian sokkot kaptunk, már csak azért is, mert egyedül a férjem anyja tudta ezt, de ő meghalt évekkel ezelőtt."

3. „A 3 éves fiam általában olyan nemtörődöm hozzáállása volt, ami elég furcsa volt. Néha, amikor ő megölelte az anyját, azt mondta neki nagyon komolyan „Anyu, ígérem, soha többé nem fogom rágni a csontokat. Ígérem."

4. „A fiam egyszer azt mondta, ő volt a nagyapám..."

5. "Mielőtt leszülettem volna ide, volt egy testvérem, igaz? Ő és anya most már öregek. Biztos jól voltak, miután kigyulladt az autó, de én nem, de nem vagyok benne biztos! "

6. „Egy barátom gyermeke azt mondta neki: „Apa annyira szeretlek, hogy szeretném levágni a fejedet, és magammal vinni, így mindig láthatom arcodat, amikor csak akarom."

7. „Éppen a buszon voltam, és megálltunk egy klinikánál. A kislány az előttem való ülésen az apjához fordult és azt mondta, „Halál a szegény orvosra". És ennyi volt."

8. „Olvastam egy történetet a lányomnak, amikor hirtelen becsapta a könyvet, rámutatott az üres folyosó irányába, és azt kiabálta, hogy "Te el innen! Már elég embert öltél meg! "

9. "Anya, miért ül a hölgy a temetőből a szobámban?"

10. „Az 5 éves lányom ugyanazt a történetet mesélte el, amit én 3 éves koromban: „Az utolsó emlékem, hogy anya és apa meghalt, és rám találtál, emlékszem, az út szélén voltam, amikor rám találtál, mint csecsemőre. Volt egy kis húgom is, de ő is meghalt. "

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL