Napi horoszkóp - 2017-03-11

Kos

Kedves Kos! Ügyeid a lehető legjobban állnak, és ha nyugtalanít is valami, ne foglalkozz vele. Élvezd a természetet, kirándulj, vedd észre, hogy tavaszodik, és ne tekintsd sorscsapásnak váratlan látogatók érkezését. A magányos Kosok reménykedhetnek: új, sokat ígérő ismeretséget köthetnek ezen a napon.

Bika

Kedves Bika! A szabadba vágysz, nem bírod ki a négy fal között. Minél messzebbre – ez ösztökél. Kellemes nap. Végre kedvedre beszélgethetsz, eszmét cserélhetsz barátaiddal, szeretteiddel. Most az egyszer nem kell sietve elnagyolnod mondandódat. Nyújtanád is az órákat, de kérlelhetetlenül elszaladnak.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ma különös varázserő sugárzik belőled, amelynek senki nem képes ellenállni. Ha kellőképpen tudatában vagy annak, hogy az erő veled van, fokozott felelősség terhel azért, hogy ne élj vissza vele. Kíméld meg az ártatlan halandókat, és engedd őket békével továbbmenni kitaposott útjaikon.

Rák

Kedves Rák! Nem jöttek be legutóbbi pénzügyi tranzakcióid, és az is igaz, hogy kicsit sokat költöttél. Előre ittál a medve bőrére – ahogy mondani szokták. Egy régen dédelgetett terved ezzel ismét eltolódott, ami nagyon bánt. Légy valamivel takarékosabb, fékezd meg vásárlási lázadat! Ez igazi erőpróba.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma úgy érzed, az egész világ összeesküdött ellened. A tárgyak és az emberek is azon vannak, hogy hátráltassanak, gátoljanak. Mielőtt ez az érzés elhatalmasodna benned, gondolj arra, mit kezdene magával az ember, ha valami nem állna folyton az útjába? Rázd meg magad, és haladj tovább!

Szűz

Kedves Szűz! Egy-két pénzügyi akció várhat ma rád, egyébként pedig nem történik semmi említésre méltó. A szokottnál könnyebben veszed az akadályokat. Még egy rossz hír sem tud kizökkenteni ritmusodból. Különösen, ha belátod, hogy túl sok jó dolog történt mostanában, és csak ehhez képest rossz ez a hír.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyon jó a hangulatod, kedvező a pozíciód, mégis úgy érzed, kénytelen leszel váltani. Mégpedig nem másért, csak azért, mert nem látsz további perspektívát, és így nincs, ami inspirálna. Neked pedig nagy szükséged van erre. Beszéld meg a dolgot partnereddel, és gondold át még egyszer.

Skorpió

Kedves Skorpió! Semmi sem történik, semmi sem változik. Pedig már régen arra vársz, hogy meginduljon valami. Annyi bizonytalanság után végre tettekre vársz, az ígéretek, nagy szavak megvalósulására. Nem gondolod, hogy talán neked is tenned kellene valamit? Meglehet ugyanis, hogy a várakozás nem elég.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma végre megfontoltan gondolkodsz. Széles látókörű, és módszeres cselekedeteiddel jövődet hosszú távon meg tudod alapozni. Néhány esetben egy mélyebb barátságból csábító kapcsolat szövődhet. Kezdj ma sportolni, mozogni, biztosan jót teszel vele egészségednek. Ne habozz, láss hozzá mihamarabb.

Bak

Kedves Bak! Saját magad vagy aktivitásod meghatározója. Lendülj hát mozgásba! Hivatásod, üzleti ügyeid robbanásszerűen felpezsdülnek. „Megállj-t” csak önmagadnak parancsolhatsz, de kár lenne. Nem érhet kudarc, vagy veszteség, csak akkor, ha szándékos gátad lennél önmagadnak. Esetedben ez sem kizárt.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hozzátartozóid joggal elégedetlenek. Csak a munka, a feladat foglalkoztat, azzal pedig, ami mögötte van, keveset törődsz. Az efféle hanyagságok rendre megbosszulják magukat, és a háttérből előhuzakodva, középponti kérdéssé válnak. Ha nem változtatsz, megszaporodnak a felhők feletted.

Halak

Kedves Halak! Fellélegzel, most megúsztad. Az okot nem is feszegeted… Vagy a csillagaid helyezkedtek jól, vagy te. Ki tudhatja? A legjobb, ha úgy magyarázod, hogy fontos személyiségnek tekintenek. Nélkülözhetetlennek, akit nem lehet csak úgy hipp-hopp szárazra tenni. Azért semmiképpen se bízd el magad!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL