MÁGIA

Jó hír varázs - Ha akarsz maholnap hallani egy jó hírt, akkor mielőbb végezd el!

Szerző:
Szabó Anna
A közvetlen környezetünk, rokonaink, barátaink, kollégáink, kedvenc bolti eladónk is sokszor csak rossz dolgokról tud beszámolni. Arról nem is szólva, hogy gondolom te sem mindennap kapsz olyan jó hírt, ami mondjuk rád is hatással van, mint mondjuk a férjed zsíros fizetésemelést kapott. Éppen ezért, egy csepp kis mágiával faraghatsz ezen azzal, hogy elvégzed a jó hír varázst és nincs más dolgod, mint hegyezni a füledet!

Tegyél valakivel jót és természetesen magaddal, mert ezzel a varázslattal valaki életébe kellemes, jó dolgot idézel elő, és magadnak is, hiszen tudomást szerezel arról a bizonyos jó dologról. Emellett, ha szerencséd van, akár közvetve-közvetlenül téged is érint majd az a jó hír! (Csak nyerne már a nagyi a lottón!)

 

Kellékek

1 fehér gyertya

3 kék gyertya

Egy kis papír

Boríték

Madártollak

Babérfüstölő

A varázslat menete

Szerdai napon, növő holdkor, gyújtsd meg a gyertyákat. A kékek alkossanak egy kört és középre tedd a fehéret. Közben meggyújthatod a babérfüstölőt is.

A kis lapra írj maximum 4 lehetséges jó hír, de semlegesen fogalmazva, személy nélkül, pl.: „Nyert a lottón", „Megemelték a fizetését!", „Megkérték a kezét!".

Ezután tedd a borítékba és írd rá: „Jó hír"

Majd egy rövid ideig relaxálj a vágyadra és vizualizáld, hogy valaki az ismerőseid közül jó hírt kap és az esetleg rád is kihat. Ezt követően mond el az igét: „Szelek hátán, galambok szárnyán, vigyétek kívánságomat messzire és hozzatok vissza egy jó hírt a közelembe!"

Mond el háromszor, majd égesd el a borítékot a fehér gyertya lángjában.

Végül nincs más dolgod, mint a hamvait összekeverni a babérlevelekkel meg a madártollakkal és szélnek ereszteni.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL