2017. december 14. - Szilárda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 14. - Szilárda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Minden, amit generációs, avagy a családi átkokról tudnod kell - Talán most derül ki, hogy neked is van

Wadolowska Balogh Orsolya

El vagyok átkozva. Az egész családom el van átkozva. - gondolod te, mikor sorozatban pechszériád van neked és a családod tagjainak. De vajon tényleg generációs átok elszenvedői vagytok vagy csak rosszul állnak a csillagok, esetleg egy sima kis rontás kavar be az életedbe? Ez a cikk most garantáltan felvilágosít téged a témát illetően!

Az öröklődés kérdése

A családi átok egyenes ágon öröklődik és úgy tartják, hét generációra fejti a ki a hatását, vagyis akár több száz éven át is „élvezhetjük" az átkot, arról nem beszélve, hogy minél nagyobb a család, annál több személyt is érint.

Hogy szedhettünk magunkra generációs átkot?

Mielőtt elmondom, tisztázzuk le gyorsan. Van olyan, hogy átok és rontás. Ezek nem egymás szinonimái. Az átok sokkal erősebb és nem akárki mondta, mert nem mindenki képes átkozni. Például átok az, amikor a negatív események korábban kezdődtek, már eleve a családban, és átterjedtek rád, majd azokra, akikkel közeli kapcsolatba kerültél. Ez pl. a generációs átok egyik jellemzője. Tehát az átok egy igen erős rossz kívánság.

Ha csak egyszeriben balszerencsésnek mondhatjuk magunkat, ez meg az nem jön össze, az „csak" rontás. Ez is rossz kívánság, de itt főleg a puszta rosszakaratról van szó. Mondjuk úgy, olyan negatív energia felhő, ami az ember feje fölött kering, de könnyen lemosható. Ez a kategória az, amire képes az átlagember is.

Ezek után lássuk... hogy jön létre? Nem olyan nehéz. Képzelj el egy boszorkány (vagy legalább olyan személyt, aki szavának van egy csepp kis hatalma, mert ha mindenki tudna átkozni, akkor nagy bajban lennénk) aki megátkozta az egyik ősödet efféle szavakkal: „Légy átkozott és a családod, a fiaid és annak a fiai is!" Pech. Mindegy, hogy szemtől szembe mondta vagy mágia útján foganatosította, ami persze mondjuk a középkorban bevett szokás volt. Akkor az ük a köbön nagyid valószínűleg már elszenvedte az átkot és talán még te is iszod annak a levét.

Bár egyesek szerint nagyban közrejátszik az is, hogy mennyire fogékony az illető az átokra. Valószínűleg a vasakaratú emberekre kevéssé, de még rájuk is hat valamilyen szinten. De képzeljünk csak el olyan embert a múlt századokban, aki ne hitt volna a babonaságban, átkokban, boszorkányokban. Elenyésző szám jönne ki arra nézve, hány ember nem hitt ilyenekben...

Mikor jár le a generációs átok?

Hát ennek aligha van szavideje, kivéve annak, amelyet hasonlóképpen mondtak el: „Légy átkozott és a leányaid is tíz generáción keresztül." No, hát ebben a jó az, hogy egyszer csak le fog ketyegni azaz átok és varázsütésre megszűnik magától. A rossz persze az, hogy sok idő... és hogy ezeket nem igen lehet megszűntetni, főleg ha jogosan került az illetőre.

Mert mi számít jogosnak? Tegyük fel, hogy a te egyik ősöd valóban bántott valakit. Megölte, elszegényítette, tönkre tette, kitudja mit tett vele. Sajnos benne van a pakliban, nem tudhatod.
De ha az illető merő bosszúból, féltékenységből, irigységből, gonoszságból tette az ősödre, már mindjárt több esély van arra, hogy le lehessen szedni.

Mivel törhető meg?

Azzal biztos nem, hogy nem hiszel benne, mert sajnos ez bizony olyan, hogyha totál szkeptikus vagy, az átok akkor is él, max nem átoknak, hanem pechnek hívod.

Ám hozzá kell tenni, nem tudja akárki levenni a generációs átkot. Főleg nem a földből előugráló egyre több okleveles mágus és konyhaboszorkány. Csak is ősi tudással és képességekkel megáldott személy tehet érted valamit, de őket aligha találod meg a neten vagy a hirdetések között. Egy ilyen személy képes kapcsolatba lépni az őseiddel, de akár még azzal is, aki megátkozott titeket. Kérheti, hogy vonja vissza az átkot vagy legalább közvetítőként felfedi neked, mit kér az illető azért cserébe, hogy visszavonja. Például visszakéri, amit elvettek tőle, egy bizonyos összeget kell megfizetni az ő élő rokonainak, vagy bármilyen elégtételt, szívességet kérhet. Te megteszed, ő feloldoz és au revoir átok.

Ha nem sikerül ennyire fényt derítenie a valódi gurunak az átoktevő kilétére, akkor is nagyobb eséllyel oldhatja le, méghozzá visszamenőlegesen. Ugyanis a holtaknak se, mindegy, van-e rajtuk átok vagy sem. Éppen ezért az ő lelkük is tisztább és szabadabb lesz egy ilyen mágikus művelet, szertartás után.

Honnan tudjam, hogy családi átkom van?

Hát, ha szemet szúróan történnek fura családi helyzetek, tragédiák, mondjuk minden nő férje meghal 40 éves kora előtt, netán női ágon mindig meghal egy gyerek vagy valamilyen betegséggel születik, vagy apai ágon mindig valami szörnyű betegség üti fel a fejét. Tehát az egyik ágon szisztematikusan előkerül mindig egy betegség, történés, adott jellemző. Halálesetek vagy gyógyíthatatlan, súlyos megbetegedések. De a „kisebb volumenű" dolgok is simán lehetnek átkok, minthogy a nők elválnak és egyedül élik le életüket, vagy állandó szegénységben élnek. Tehát az anyagi javakat is érintheti az átok. Ez mindig annak a függvénye, hogy a kedves átkozó anno, mivel átkozta meg, mert a „légy átkozott" szöveg mellé gyakran a „jó" kívánságaikat is társítják.

Egy szó, mint száz, ha úgy veszed észre, hogy téged, a szeretteidet, vagy tudomásod van arról, hogy a felmenőidet is nagyon verte a sors, betegek, szerencsétlenek voltak, van valamilyen kellemetlen szisztéma az életükben, akkor bizony te is családi átok áldozata vagy. Ha gyanúsan úgy látod, hogy így volna, ne ess kétségbe, hanem próbálj meg vadászni egy valódi szakértőt, aki megcáfolja vagy igazolhatja sejtésedet.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az időjárás változás számos módon befolyásolhatja az egészségedet - Ez bizony nem mindig pozitív

Az időjárás változás számos módon befolyásolhatja az egészségedet - Ez bizony nem mindig pozitív

Biztos tudod, hogy az időjárás változása nagymértékben befolyásolja a hangulatodat és a fizikai állapotodat. Az elmúlt években egyre több tanulmány készült az időjárás és az egészségi állapot kapcsolatáról. Vannak ugyanis olyan emberek, akiknél az időjárási tényezők valóban kiváltanak bizonyos tüneteket. Íme, azok az egészségügyi problémák, melyeket az időjárási változások befolyásolhatnak.

Tovább »
Csak a géniuszok tudják megválaszolni ezt a három kérdést helyesen

Csak a géniuszok tudják megválaszolni ezt a három kérdést helyesen

Néha már az rengeteget elárul egy személyről, hogy mit felel egy bizonyos kérdésre. A cikkben szereplő kérdéseket még a pszichológusok is felszokták tenni, hogy megtudják, valakinek zseniális az elméje vagy szüksége van-e mondjuk segítségre, ugyanis a kérdések által megismerik, miként gondolkodik. Vajon benned a zseni vagy az őrült veszett el?

Tovább »
Válassz egy hópelyhet, és tudd meg, mivel van telve a lelked - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy hópelyhet, és tudd meg, mivel van telve a lelked - Képes pszichológiai teszt

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző formájúra megrajzolt hópelyhekkel illusztrálják az egyes személyiségtípusokat. Az emberi szem ugyanis nem véletlenül téved egy-egy konkrét ábrára, tehát oka van annak, hogy egy adott hópehelyre esik a választásod. Neked melyik tetszik a legjobban? Választásod sok mindenről lerántja a leplet önmagaddal kapcsolatban.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép