Napi horoszkóp - 2017-03-09

Kos

Kedves Kos! Meglehet, hogy fontos feladatokkal bíznak meg, vagy új állást kínálnak, a jelenleginél jóval előnyösebb feltételekkel. Talán elérkezett az ideje annak, hogy átrendezd életedet. Ha a lehetőség kedvező, bátran élj vele. Ma nagy szükséged van a tisztánlátásra, és a határozott fellépésre.

Bika

Kedves Bika! A tegnapi történések még ma is folytatódnak, újabb hullámokat vernek. Addig-addig hergelnek, míg megelégeled, és beolvasol valakinek. Nem vagy durva, mégis szókimondó. Minden egy csapásra megoldódik, mintha mi sem történt volna. Úgy látszik, kesztyűs kézzel kell bánnod az emberekkel.

Ikrek

Kedves Ikrek! Kissé már kezd idegesítő lenni, hogy ilyentájt rendszeresen pénzzavarba kerülsz, és már-már a kölcsönkérést kell fontolóra venni, ami pedig igen csak kényelmetlen. Ha semmiképpen sem vagy képes rászoktatni magad a takarékosabb életvitelre, inkább add át a pénzügyeket valaki másnak.

Rák

Kedves Rák! Jó napra ébredsz, sőt nagyon jóra. A tavasz illatától máris derűsebb a kedved. Eszedbe veszed, hogy – ha törik, ha szakad – ma elintézed régóta húzódó ügyeidet. Találkozhatsz valakivel, aki remek hatással van rád. Este barátaid társaságba hívnak, ahol ismételten sikereket arathatsz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Éppen akkor figyelsz legkevésbé mások érzékenységére, amikor jól vagy, és remekül érzed magad. Ez még a kisebbik baj, hiszen cinikus, nagyképű viselkedéseddel még többet ártasz. Ne lepődj meg túlságosan, ha valamelyik sértett benyújtja a számlát. Örülj, ha nem egyszerre teszik.

Szűz

Kedves Szűz! Nem hallgattál a jó szóra, meg is lett a következménye. Túlhajtottad magad, és a gépezet nem bírta. A közeljövőben meg kell tanulnod visszafogni magad. Ráadásul rossz híreket is kaphatsz. Mára kicsit sok a rosszból. Jobban teszed, ha korán lefekszel, és egy jó könyvvel kikapcsolod magad.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ne reménykedj, ezt a feladatot semmilyen kifogással nem úszhatod meg. Ha most mégis sikerül valamilyen kibúvót találnod, később kénytelen leszel eleget tenni a kötelességnek. Úgy látszik, ezen a napon mindenhez ilyen nehezen kezdesz hozzá. Még a kellemesnek ígérkező programhoz is.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem hittél a csodaszerekben, a nagy csinnadrattával beharangozott gyógyfüvekben, teákban, kenőcsökben. Most azonban, hogy a saját bőrödön érzed ezek kellemes hatását, és az egyre növekvő erőnlétet, elhiheted, hogy a gyógyfüvek néha csodát tesznek. Teljes gőzzel láss neki a kúráknak!

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma gyűjtögeted az információkat, intézed kisebb ügyeidet, teszel apróbb lépéseket nagyobb szabású vállalkozásaid megindításához. Amolyan próbafúrásokat végzel, hogy kipuhatold, milyenek az esélyeid, hogy túl sokat ne kockáztass. Jó, hogy ezúttal nem a gyors elhatározások embere vagy.

Bak

Kedves Bak! Jobb, eredményesebb, kiegyensúlyozottabb napokat el sem lehet képzelni a decemberi Bakok számára. A többiek viszont az ellenkező végletet képviselik. Nagyon vigyázzanak, ne keveredjenek vitákba! Csak is ők húzhatják a rövidebbet. Ráadásul adósságokat, bírságokat is róhatnak ki rájuk.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A felhők végre elvonultak, a nap kisütött. Nem érted, mitől voltál olyan bánatos és világidegen. Hálás vagy környezetednek, amiért nem bántottak, sőt, olykor segítettek. Mérhetetlen lelkiismeret-furdalást érzel kedvesed iránt –hiszen amit magadtól elvettél, attól őt is megfosztottad.

Halak

Kedves Halak! Eseménytelen napnak nézel elébe. Attól azért ne tarts, hogy nagyon fogsz unatkozni, hisz tennivalód akad bőven. Jóval több, mint amennyit el tudsz végezni. Ennek titokban örülsz, de kifelé szívesen játszod az elgyötört, meghajszolt mártírt, aki mindenkinek kérges tenyerét mutogatja.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL