SZÓRAKOZÁS

Horoszkóp és álomfejtés

Szerző:
Szabó Anna
Olvasd el könyvajánlónkat, és fejtsd meg álmaidat, és a csillagok segítségével nézd meg, mit tartogat számodra a jövő.
1.) Brenda Mallon: Álombiblia
Amit az álmokról tudni érdemes

140x165 mm, 400 oldal,
Ára: 2.999,- Ft

A könyv az álmainkban megjelenő egyetemes szimbólumok és témák átfogó útmutatója. Az illusztrált, címszavas formátum lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén rátaláljunk egy-egy álomképre, megismerjük eredetét és jelentését, megértsük a benne rejlő üzenetet. Emellett olvashatunk az álomfejtés történetéről és hagyományairól is, valamint gyakorlati útmutatást kapunk az álomfejtés technikájához, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kiaknázzuk belső tudásunkat, és fejlesszük lelki, érzelmi, valamint intuitív készségünket.




2.) Rob MacGregor – Trish MacGregor: Az álmok mindentudó nagykönyve

190x235 mm, 284 oldal
Ára: 1.999,- Ft

Amikor álmodunk, tudattalanunk üzeneteket küld nekünk, amelyek személyes boldogságunk kulcsai is lehetnek. Az álmok segíthetnek önmagunk jobb megértésében, problémáink megoldásában, vagy akár alkotókészségünk és teljesítőképességünk növelésében.








3.) Grant Lewi: Asztrológia mindenkinek

Megmagyarázza a múltat, megjósolja a jövőt

155x230 mm, 496 oldal
Ára: 2.490,- Ft

Bizonyára már eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha előre ismerhetnénk életünk történetét. Egyszerűbb lenne sorsunk alakítása, hiszen így tudhatnánk, hogy önbeteljesedésünk szempontjából mi a kedvező, és mi nem, milyen erőfeszítésekre van szükségünk, milyen kihívásokat érdemes vállalnunk és mit kell tennünk álmaink valóra váltásáért.
A könyv segítségével 15 perc alatt elkészíthetjük bolygótáblázatunkat. Megtervezhetjük a jövőt, illetve megfelelő időpontra időzíthetjük cselekedeteinket. A könyv rávezet arra, miként alkalmazzuk az asztrológiát mindennapi életünkben, ehhez részletes, lépésről lépésre követhető útmutatókat, teljes bolygótáblázatokat, érzékletes kommentárokat kínál, emellett híres emberek életéből hoz tanulságos, szemléletes példákat.
Vegyük a kezünkbe jövőnk irányítását!




4.) Grant Lewi: Megjósolják a csillagok

Saját horoszkóp 30 perc alatt
155x230 mm, 528 oldal
 Ára: 2.490,- Ft

A Megjósolják a csillagok az a könyv, amelyben minden benne van, amit az asztrológiáról tudni kell. Gyakorlati útmutató a kezdők számára, akik könnyen megtanulhatják, hogyan kell megszerkeszteniük és értelmezniük saját horoszkópjukat, barátaikét és családtagjaikét, így "működés közben" ismerkednek meg az asztrológia alapelveivel.

Ez az a könyv, amely minden szükséges információt megad a horoszkópkészítéshez, nem kíván sem előzetes, sem további ismereteket, nincs szükség összetett számításokra, elég, ha írni, olvasni és számolni tud az ember. Kisiskolás kortól a nyugdíjon túlig minden korosztály forgathatja, mert egyformán élvezetes az egyetemi professzor és a diák számára. Működik, akár hiszünk az asztrológiában, akár nem.

E könyvből 1 millió példányt adtak már el!





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL