MÁGIA

Élethosszabbító szertartás - Adj plusz éveket szeretteidnek és házi kedvenceidnek

Szerző:
Szabó Anna
Ha van mágia, ami megbolondítja valaki szívét vagy pénzt fakaszt, csodát tesz, miért ne létezne mágia, ami képes meghosszabbítani szeretteink vagy akár imádott házi kedvenceink életét? Ez a szertartás egy olyan boszorkánytól származik, aki kevéssé hisz a sorsban, abban viszont igen, hogy a varázslatával éveket adhat másoknak! Ezt a ceremóniát osztotta meg most velünk is!

A boszorkányok nem hisznek az eleve elrendelésben és sok esetben a sorsra is fittyet hánynak. Tehát hitük szerint nincs megírva az, hogy a macskád csak 8 évet élhet vagy az egyik rokonod csak 65 évet. Abban viszont hisznek, hogy képesek irányítani az életüket és ez nem hangzik olyan rosszul. Ha sikerül a varázslatod, ha nem – mert csodát mi sem ígérhetünk – akkor is megéri elvégezned, maximum küldtél nekik egy csomó jótékony energiát - hiszen miért ne akarnád, hogy szeretteid vagy házi kedvenced tovább éljenek, amennyire csak lehetséges?

Kellékek

13 fehér gyertya

Tömjén, mirha és szantál füstölő

Égethető anyagok azoktól, akiknek az életét hosszabbítanád: haj, köröm, szőr, aláírás („macskanyom")

Fénykép róluk

A következő gyógynövények: máriatövis, orbáncfű, tűlevelek

Egy kis fém tálka

Egy kis tál homok/föld

Egy kevéske forrásvíz

Egy kis darabka borostyán

Kis fekete zsák

Ajándék az isteneknek

A varázslat menete

Telihold idején gyújtsd meg a gyertyákat kör alakban és a füstölőkeveréket is.

Szórd a tálkába a gyógynövénykeveréket és a borostyánt.

Ezután relaxálj, ürítsd ki az elmédet és csak a célodra a figyelj. Gyűjtsd össze az energiákat.

Mikor készen állsz, húzz magad köré varázskört és hajolj meg egyszer mind a négy égtáj felé majd térdelj le és mond: „Megidézem a négy égtáj és a négy elem szellemeit, hogy legyenek tanúi ceremóniámnak!"

Most fordulj az oltárod elé, ahol háromszor hajolj meg, majd mond: „Szólítalak Élet és Halál Ura, hatalmas isten, ki minden lélek életéért felel, kérlek hallgasd meg fohászomat! X-ért (mond az illető vagy illetők neveit, akiknek plusz éveket szeretnél kérni és annak fényében folytasd a szöveget E/3-ban vagy T/3-ban) könyörögöm, hogy adj neki még annyi évet, amennyit csak adhatsz. Ne bánj vele szűkmarkúan. Fordítsd vissza homokórádat, tekerd vissza az időkerekét, mert korán sem jött el az ideje, még évekig köztünk kell lennie."

Most fogd a fényképét vagy fényképeket, az anyagokkal együtt, gyújtsd meg őket és dobd a kis fémtálba a gyógynövényekre és így folytasd: „Rendelkezz felettük kérésem szerint, biztosítékom legyen az irántuk érzet szeretetem."

Ha elégtek, köpj háromszor a hamvakra majd végy egy marék homokot vagy a földet a kezedbe és így folytasd: „Még éveken át nem akarom őt eltemetni. Élnie kell." (Itt is figyelj a szövegre, ha többeknek kérsz éveket!)

Állj meg és vizualizáld a vágyadat részletről-részletre, hogy akiknek éveket kértélk azok egészségesek és még sokáig fognak élni a jövőben.

Végül így fejezd be: „Élet és Halál tejhatalmú ura, fogadd el szerény váltságdíjamat, s ha kedvedre van, úgy hosszabbítsd meg X (ismét nevezd meg őt vagy őket) életét!"

Ezután hajolj meg háromszor az oltár előtte. Majd ismét egyesével a négy égtáj előtt e szavakkal: „Köszönöm a négy égtáj és a négy elem szellemeinek ittlétét, eltávozhatnak."

Kész is vagy.

A fém tálban elégetett anyagokat szórd egy fekete kis zsákba és tedd egy biztos helyre!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL