MÁGIA

Üzlet az istenekkel mágia - Köss üzletet az istenekkel ahhoz, hogy megadják azt, amire vágysz!

Szerző:
Szabó Anna
Ez nem mai dolog. Üzletet az istenekkel már az ókorban is kötöttek, maximum akkor még nem üzletnek hívták, hanem cserének. De a sztori lényege ugyanaz. Ünnepélyes keretek között kérsz és felajánlasz cserébe valamit, amit nyújtani tudsz a vágyad beteljesüléséért. Például a fáraó anno egy tehenet áldozott meg hat láda kincset adott. Neked mennyit ér a vágyad?


Kérhetsz akármit az istenektől, hiszel bármit megtudnak adni. Érdemes a vágyadhoz illő istent avagy istennőt választani, akinek a hatáskörébe tartozik az adott dolog. Aztán döntsd el, hogy tárgy(ak)ban vagy tettben kívánod-e megfizetni a kérésedet. A tett például lehet az, hogy egy évi karitatív munkát végzel, felajánlasz egy jelképes összeget egy szeretetszolgálatnak, befogadsz egy állatot a menhelyről, vagy hirdetni fogsz bizonyos spirituális tanokat és másokat tanítasz, avagy híveket szerezel az isteneknek. Ez már fantázia kérdése! Mondani se kell, csak olyat vállalj, amit tutira betartasz, mert ha nem teszed, nem csak, hogy elveszik, amit kaptál, de meg is ütöd a bokádat.

Kellékek

Tíz darab fehér gyertya

Tömjén füstölő

Étel és ital áldozatnak való

(A tárgy(ak) amennyiben tárgyi ajánlást teszel)

Egy kis papír

A varázslat menete

Válaszd ki a kérésedhez leginkább illő napot. Ezt itt teheted meg. Viszont fontos, hogy növő hold legyen.

Ezután tedd a kellékeket az oltárra, gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyákat.

Majd írj egy fajta „szerződést", amibe belefoglalod a pontos kérésedet az istenhez és azt is, hogy te mit adsz cserébe. Természetesen írd is alá. Ha gondolod dátumokat is lefektethetsz, de csak akkor, ha azok reálisak (pl. ne egy nap alatt várd a csodát). Két példány legyen belőle.

Ha ezzel készen vagy, végy rituális fürdőt, majd térj vissza az oltárhoz fehérbe öltözve.

Relaxálj, ürítsd ki elmédet és mikor készen állsz, mond a következőt: „Ó hatalmas X (neved meg a választott istent), halld hangomat és szívből jövő sóhajomat. Étellel és itallal, ilyen csekély ajándékokkal próbálom elnyerni tetszésedet, s annak a reményében, hogy teljesíted kérésemet!"

Itt olvasd fel a szerződésedet, majd így folytasd:

„Ó magasságos és fényességes X, ha kedvedre van az ajándékom, a felajánlásom, kérlek fogadd el és cserébe teljesítsd kérésemet és meglásd, hálám és szeretetem nem marad el, betartom, amit ígértem!"

Ekkor égesd el az egyik szerződést.

A megmaradt példányt tedd biztos helyre, az étel-ital maradványokat pedig érdemes eltemetni a felajánlott tárggyal együtt, vagy ha olyan, akkor elégetni.

Ha teljesült a szerződés mindkét fél részéről, a saját példányodat is elégedheted. De tényleg ne feledkezz meg a saját ígéretedről sem!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL