SZEX, SZERELEM

7 jel, hogy a partnered egyben a legjobb barátod is

Szerző:
Szabó Anna
Egy kapcsolat akkor lesz igazán hosszú távú, ha a felek „összebarátkoznak” – sőt, akár legjobb barátokká is válnak. Sok időt kell együtt töltenetek ahhoz, hogy megismerhessétek egymást, egészen lemenni a gyökerekig, és egyszerűen élvezni az életet egymás társaságában. Ha a szerelmed egyben a barátod is, akkor sokkal nagyobb esélye van annak, hogy hosszú távon is együtt maradtok.

Egy jól működő kapcsolatért sok áldozatot kell hozni, elkötelezettnek kell lennetek egymás irányába, és feltétel nélkül kell szeretnetek egymást. Mindenekelőtt, egyenrangúnak kell tekintened a partneredet, és ne az számítson, hogy te mit kaphatsz ebből a kapcsolatból. Sok kapcsolat megy tönkre emiatt, sőt – az emberek hajlamosak sokszor a magány elől is egy kapcsolatba menekülni, annak érdekében, hogy rendbe jöjjön a lelkük, vagy éppen, hogy anyagi biztonságban legyenek. Más szóval, sokan inkább csak profitálni akarnak a kapcsolatból, nem pedig beleadni valamit. Boldogok akarnak lenni és társaságra vágynak, de visszafelé már nem mindig nyújtják ugyanezt a partnerüknek. Ha azonban biztos akarsz lenni afelől, hogy tényleg örökre együtt maradtok, akkor meg kell vizsgálnod, hogy a szerelmed egyben a legjobb barátod is, vagy sem. Íme, 7 jele annak, hogy a társad egyben a legjobb barátod is:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL