FOGYÓKÚRA

Egy mindössze 2 perces praktika, hogy elérd a vágyott lapos hasat

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki tudja, milyen nehéz eltüntetni a hasi zsírfelesleget. Azok az évek már elmúltak, amikor tiniként olyan gyors volt az anyagcseréd, akár egy Ferrari. Még azok számára is kihívás eltüntetni az alhasi zsírt, akik egyébként egészségesen táplálkoznak és aktív életet élnek. Ám ne ess kétségbe! Megosztunk veled egy ősi kínai masszázs technikát, mely biztosítja a megoldást a problémára.

 

Ezt a masszázst napi kétszer 2 percig kell végezned. Úgy működik, mint egy belső folyamat a testeden belül, méregtelenít és tisztítja az adott területet, leolvad a zsírfelesleg. Meg kell értened viszont, hogy önmagában ez a módszer még nem elegendő, ha fekszel egy kanapén, és sült krumplit tömködsz magadba, gyorsételeket eszel, és szénsavas italokat fogyasztasz. Csodákra képes azonban, ha ezzel egy időben rendszeresen mozogsz.


Vigyázat - Ne alkalmazd ezt a technikát:

 

  • Közvetlenül bőséges étkezés után
  • Húgyhólyag és veseproblémák esetén, vesekő esetén
  • Ha magas a vérnyomásod
  • Ha állapotos vagy
  • Ha sérved van
  • Ha bélproblémáid vannak illetve gyomorfekélyed
  • Ha gyulladás van a méh, húgyhólyag, petefészek, petevezeték területén

Így csináld


Javasolt napi kétszer elvégezni ezt a gyakorlatot: reggel és lefekvés előtt.


1. Feküdj hanyatt egy sima és kemény felületre.
2. Dörzsöld össze a tenyered, amíg nem érzed, hogy melegszik.
3. Helyezd az egyik tenyered a köldöködre.
4. Kezdd el lassan dörzsölni a hasadat, enyhe nyomást kifejtve, körkörösen, az óramutató járásával megegyező irányban a köldököd körül, és fokozatosan növeld a köröket. Minden egyes kör tartson 1-2 másodpercig.
5. Koncentrálj a keletkező hőre, ami létrejön a hasi területen.
6. Folytasd a gyakorlatot két percen át, 40-50 körig. Fontos, hogy a gyomor melegen legyen, míg a gyakorlatot végzed.


Ennek a technikának nem csupán a zsír eltüntetése az előnye. Javítja az emésztést, gyorsítja az anyagcserét és fokozza a vérkeringést a hasi területen, miközben stimulálja a hasi szerveket. A legjobb pedig az, hogy mindehhez még csak ki sem kell kelned az ágyból!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL