Napi horoszkóp - 2017-02-27

Kos

Kedves Kos! Olyan kevés kell ahhoz, hogy visszanyerd a jókedvedet. Egy soron kívül elintézett kérvény, figyelmes ajándék, egy bók, amelynek képes vagy egész nap örülni. Üzleti, hagyatéki, bírósági ügyekben is érezheted a csillagok kegyosztó kedvét. Ma egyébként igazi „lelki szemetesláda” lehetsz.

Bika

Kedves Bika! A lélek olyan, mint egy kényes növény. Növekszik, virágzik, csendesen, észrevétlenül, mégis gondoskodásra szorul. A maga szolidan zsarnoki módján megköveteli, ami jár neki. Ha elhanyagolod, te látod kárát. Érdemes elgondolkodni ezen, mert sok betegség először oda fészkeli be magát.

Ikrek

Kedves Ikrek! Végre sikerül megoldanod azt a feladatot, amellyel már hosszú ideje küszködsz a legcsekélyebb eredmény nélkül. Hirtelen visszatér az önbizalmad, de sikereiddel nem hivalkodsz. Bölcsen is teszed, mert csupán irigyeid számát szaporítanák azok, akik pedig amúgy is vannak éppen elegen.

Rák

Kedves Rák! A gyors viharok hamar elmúlnak. Ezt most végre te is tapasztalni fogod. Kedvesed olyan, mintha csak kicserélték volna. Azért nem árt, ha utánajársz a hirtelen hangulatváltás okának. Lehet, hogy partnered cselhez folyamodott? Ha így volna, nézd el neki, hiszen mindez csak érted történik.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A hiú Oroszlán rendbe hozza sörényét, a nőstény fényesíti bundáját. Mintha csak nászra készülnének. Pedig csak a tavaszt érzik. Ilyenkor költekezőbbé válhatsz, hisz szeretsz öltözködni. Ne vakítson el a nap fénye, még nem melegít. Vigyázz, költségvetésedben hamar hiány mutatkozhat.

Szűz

Kedves Szűz! Erre mondják: szerencsés csillagzat alatt születtél. Teljes siker a munkádban, tökéletes harmónia a családi életedben, és a szerelemben is minden a legnagyobb rendben van. Ezt a rendkívüli napot töltsd szerelmed társaságában! Ne lepődj meg azon sem, ha váratlan bejelentéssel áll elő.

Mérleg

Kedves Mérleg! Fenyegető felhők gyülekeznek a fejed felett. Nem elég, hogy már reggel összekapsz partnereddel, és ez által tönkremegy a napod, de ráadásul komoly döntések elé állítanak, melyekkel – úgy érzed – képtelen vagy megbirkózni. Ne hamarkodd el a lépést, kérd ki szeretteid véleményét előbb.

Skorpió

Kedves Skorpió! Fogalmazz egyértelműbben, hogy a felesleges félreértéseket elkerülhesd. Egy meggondolatlan jelzővel örökre megsérthetsz bárkit. Ha viszont megtalálod az emberekkel a közös hangot, hosszú időre biztosíthatod magad. Végy egy nagy levegőt, és úgy vágj neki a hét első munkanapjának.

Nyilas

Kedves Nyilas! Kezdd a reggelt testedzéssel. Minden Nyilasra ráfér egy kis torna, vagy futás. Hát- és derékfájós Nyilasoknak különösen ajánlott az úszás. Túlsúlyos Nyilas menjen gőzbe és szaunába, dolgoztassa meg magát alaposan a masszőrrel. Lelkileg és fizikailag is érdemes felkészülni a hétre.

Bak

Kedves Bak! Engedményt teszel, csak hogy dolgozhass. Önbecsülésedre azért vigyázz, mert ha nem adsz rá, mit vársz másoktól? Csak aláírt szerződés ellenében fogj munkához! Ha valamiért vigasztalhatatlan vagy, gondolj arra, hogy a rossz se csak rossz, valami jó lehet benne. A felhők mögött süt a nap.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Lassacskán sikerül kikászálódni a depressziós hangulatból. Ma már sokkal vidámabb vagy. Sőt, ahhoz is kedved támad, hogy végiggondold újabb „korszakalkotó” ötletedet. Az öngúny fegyverével azonban csínján bánj! Eszed helyett hagyd, hogy érzelmeid irányítsanak. Néha célravezetőbb.

Halak

Kedves Halak! A lélek apró örömei sokat jelentenek az életedben. Enyhe túlzással azt lehetne mondani, hogy minden másnál fontosabbak. Hiszen csak ezekbe kapaszkodva vagy képes átvészelni a nehezebb időszakokat, semlegesíteni a külvilágból agresszívan betolakodó, többnyire kedvezőtlen hatásokat.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL