2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Végezd el naponta ezt a szertartást! - Elengeded vele a rossz karmát és megtisztulsz

A buddhizmusban a púdzsá lehet a tisztelet, a hódolat és az elkötelezett figyelmesség kifejeződése. Ez történhet meghajlás, leborulás, felajánlás és kántálás által. Ha naponta elvégzed a cikkben található három leborulás szertartást, megszabadulsz a rossz karmától, megtisztulsz és eggyé válsz az univerzum energiáival és a benne élőkkel. Próbáld ki ezt a fantasztikus gyakorlatot!

Reggel vagy este vagy akár mindkét alkalommal végezd el a három leborulást. Ekkor önmagad előtt is leborulsz, elengedve a rossz karmát, és az örökös megfelelni megvágyást a világnak.
A jól végzett leborulással feloldhatod a ragaszkodásaidat, félelmeidet, ítéleteidet,büszkeségedet, haragodat, negatív érzéseidet és gondolataidat. Közben felajánlod magadat az univerzumnak és a világ lakóinak, eggyé válsz velük és közvetítheted a szívből jövő jókívánságaidat.

Minél több leborulást végzel, annál jobban növekszik az odaadásod és a kívánt hatás is, de amíg nem vagy gyakorlott, próbáld csak meg azt a hármat teljes odaadással és koncentrációval végezni. 

Első leborulás:

A földet megérintve, kapcsolatba kerülök az őseimmel. Közéjük száműz Buddha, a bódhiszattvák, a szangha (közösség), és a spirituális mesterem. Hálát adok nekik, s megértem, hogy még követek el hibákat. Megnyitom szívemet feléjük. Elfogadom szeretteimet gyengeségükkel, és erőségükkel együtt, ahogy önmagamat is.

Második leborulás:

A földet megérintve kapcsolatba kerülök a világ valamennyi eleven lakójával. Felismerem a kapcsolataimat velük, szomorúak vagy épp boldogak, ez mind közös. Eggyé leszek velük, és átérzem boldogságukat és örömüket. Valamennyi fajban felfedezem önmagamat és a legjobbakat kívánom nekik, és hogy szabaduljanak meg a sok szenvedéstől, haragtól, félelemtől, mindattól, amit én is szabadulni kívánok.

Harmadik leborulás:

A földet megérintve felhagyok azzal az elképzeléssel, hogy a testemmel vagyok azonos, és az életidőmet testem mulandósága szabja ki. Megértem, hogy nincsenek korlátaim. Része vagyok annak, amit az őseim alkottak, s egy vagyok velük. Mindenütt jelen vagyok a földön abban a pillanatban, s miden idősíkban ott vagyok. Látom magamat testem nélkül, előtte és utána. Mert az én időm határtalan.

E három leborulás többek között a belátására is tanít.

Forrás: Thich Nhat Hanh: Tanítások a szeretetről

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 módszer, hogy túléld a napot, ha úgy érzed, nagyon álmos vagy

15 módszer, hogy túléld a napot, ha úgy érzed, nagyon álmos vagy

A legjobb módja az energikusságnak a kellő mennyiségű alvás, de néha nem tudod kipihenni magad. Amikor az álmosság miatt alig tudod nyitva tartani a szemedet munka közben, tudod, hogy igazán csak a pihenés segíthetne. Ám van néhány tipp, melyekkel könnyebben átvészelheted a napot. Íme, a leghatékonyabb és legegyszerűbb módszerek, melyek segítnek valamelyest leküzdeni az álmosságot.

Tovább »
Megtalálod a betűt a színes pöttyök között? - Optikai illúzió teszt

Megtalálod a betűt a színes pöttyök között? - Optikai illúzió teszt

Kemény kihívásra hívunk téged! A feladat ugyan egyszerű, nem kell hozzá számolni, logikázni, hosszasan töprengeni, csak a szemedet kell hozzá használni. Na, igen ám, de pont ettől válik nehézzé! Milyen jó a szemed? Mennyire jó a színfelismerő képességed? Megbírod különböztetni a színek árnyalatait? Menj végig ezen a játékos optikai illúzió teszten és minden kérdésre választ fog kapni! 

Tovább »
Hány arcot pillantasz meg a képen? - Megmutatja személyiséged kardinális pontjait

Hány arcot pillantasz meg a képen? - Megmutatja személyiséged kardinális pontjait

Gondolkodtál már el azon, hogy mennyire összetett egy ember személyisége? Nem elég a felszín, hiszen rengeteg rejtett képességgel bírunk, és nagyon sok különleges tulajdonságunk van. Az alábbi teszt sokat elárulhat a személyiségedről, mindehhez pedig a tudatalattit hívja segítségül.

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép