2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Végezd el naponta ezt a szertartást! - Elengeded vele a rossz karmát és megtisztulsz

A buddhizmusban a púdzsá lehet a tisztelet, a hódolat és az elkötelezett figyelmesség kifejeződése. Ez történhet meghajlás, leborulás, felajánlás és kántálás által. Ha naponta elvégzed a cikkben található három leborulás szertartást, megszabadulsz a rossz karmától, megtisztulsz és eggyé válsz az univerzum energiáival és a benne élőkkel. Próbáld ki ezt a fantasztikus gyakorlatot!

Reggel vagy este vagy akár mindkét alkalommal végezd el a három leborulást. Ekkor önmagad előtt is leborulsz, elengedve a rossz karmát, és az örökös megfelelni megvágyást a világnak.
A jól végzett leborulással feloldhatod a ragaszkodásaidat, félelmeidet, ítéleteidet,büszkeségedet, haragodat, negatív érzéseidet és gondolataidat. Közben felajánlod magadat az univerzumnak és a világ lakóinak, eggyé válsz velük és közvetítheted a szívből jövő jókívánságaidat.

Minél több leborulást végzel, annál jobban növekszik az odaadásod és a kívánt hatás is, de amíg nem vagy gyakorlott, próbáld csak meg azt a hármat teljes odaadással és koncentrációval végezni. 

Első leborulás:

A földet megérintve, kapcsolatba kerülök az őseimmel. Közéjük száműz Buddha, a bódhiszattvák, a szangha (közösség), és a spirituális mesterem. Hálát adok nekik, s megértem, hogy még követek el hibákat. Megnyitom szívemet feléjük. Elfogadom szeretteimet gyengeségükkel, és erőségükkel együtt, ahogy önmagamat is.

Második leborulás:

A földet megérintve kapcsolatba kerülök a világ valamennyi eleven lakójával. Felismerem a kapcsolataimat velük, szomorúak vagy épp boldogak, ez mind közös. Eggyé leszek velük, és átérzem boldogságukat és örömüket. Valamennyi fajban felfedezem önmagamat és a legjobbakat kívánom nekik, és hogy szabaduljanak meg a sok szenvedéstől, haragtól, félelemtől, mindattól, amit én is szabadulni kívánok.

Harmadik leborulás:

A földet megérintve felhagyok azzal az elképzeléssel, hogy a testemmel vagyok azonos, és az életidőmet testem mulandósága szabja ki. Megértem, hogy nincsenek korlátaim. Része vagyok annak, amit az őseim alkottak, s egy vagyok velük. Mindenütt jelen vagyok a földön abban a pillanatban, s miden idősíkban ott vagyok. Látom magamat testem nélkül, előtte és utána. Mert az én időm határtalan.

E három leborulás többek között a belátására is tanít.

Forrás: Thich Nhat Hanh: Tanítások a szeretetről

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Van egy végtelenül egyszerű, bárhol, bármikor alkalmazható módszer arra, hogy boldogabbá, egészségesebbé tedd magad. Ez pedig nem más, mint a fénylégzés.

Tovább »
Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Biztos vagy abban, hogy mindent látsz, ami körülvesz? Tökéletesen megbízol a látásodban, a különleges érzékelő képességeidben? Mert néha elég egy kis figyelmetlenség ahhoz, hogy lemaradjunk valami rendkívüli vagy éppen csodálatos dologról. Pláne akkor, ha a természet maga segít rá az állatok elrejtésére. Vajon képes vagy meglátni őket a fotókon?

Tovább »
Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

A mentális vagy pszichikai erő azt jelenti, hogy kontrol alatt tudod tartani az érzelmeidet, és érett módon tudsz reagálni minden helyzetben, amikor fontos döntéseket kell meghoznod. Tudd meg, mennyire erős a pszichéd, és mik azok a döntő dolgok, amelyek befolyásolják mindennapi tevékenységeidet. Ehhez egyetlen képet kell választanod, azt, amelyik a legjobban vonz.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép