2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Végezd el naponta ezt a szertartást! - Elengeded vele a rossz karmát és megtisztulsz

A buddhizmusban a púdzsá lehet a tisztelet, a hódolat és az elkötelezett figyelmesség kifejeződése. Ez történhet meghajlás, leborulás, felajánlás és kántálás által. Ha naponta elvégzed a cikkben található három leborulás szertartást, megszabadulsz a rossz karmától, megtisztulsz és eggyé válsz az univerzum energiáival és a benne élőkkel. Próbáld ki ezt a fantasztikus gyakorlatot!

Reggel vagy este vagy akár mindkét alkalommal végezd el a három leborulást. Ekkor önmagad előtt is leborulsz, elengedve a rossz karmát, és az örökös megfelelni megvágyást a világnak.
A jól végzett leborulással feloldhatod a ragaszkodásaidat, félelmeidet, ítéleteidet,büszkeségedet, haragodat, negatív érzéseidet és gondolataidat. Közben felajánlod magadat az univerzumnak és a világ lakóinak, eggyé válsz velük és közvetítheted a szívből jövő jókívánságaidat.

Minél több leborulást végzel, annál jobban növekszik az odaadásod és a kívánt hatás is, de amíg nem vagy gyakorlott, próbáld csak meg azt a hármat teljes odaadással és koncentrációval végezni. 

Első leborulás:

A földet megérintve, kapcsolatba kerülök az őseimmel. Közéjük száműz Buddha, a bódhiszattvák, a szangha (közösség), és a spirituális mesterem. Hálát adok nekik, s megértem, hogy még követek el hibákat. Megnyitom szívemet feléjük. Elfogadom szeretteimet gyengeségükkel, és erőségükkel együtt, ahogy önmagamat is.

Második leborulás:

A földet megérintve kapcsolatba kerülök a világ valamennyi eleven lakójával. Felismerem a kapcsolataimat velük, szomorúak vagy épp boldogak, ez mind közös. Eggyé leszek velük, és átérzem boldogságukat és örömüket. Valamennyi fajban felfedezem önmagamat és a legjobbakat kívánom nekik, és hogy szabaduljanak meg a sok szenvedéstől, haragtól, félelemtől, mindattól, amit én is szabadulni kívánok.

Harmadik leborulás:

A földet megérintve felhagyok azzal az elképzeléssel, hogy a testemmel vagyok azonos, és az életidőmet testem mulandósága szabja ki. Megértem, hogy nincsenek korlátaim. Része vagyok annak, amit az őseim alkottak, s egy vagyok velük. Mindenütt jelen vagyok a földön abban a pillanatban, s miden idősíkban ott vagyok. Látom magamat testem nélkül, előtte és utána. Mert az én időm határtalan.

E három leborulás többek között a belátására is tanít.

Forrás: Thich Nhat Hanh: Tanítások a szeretetről

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

Mi, férfiak gyakran tartózkodunk arról beszélni, hogy érzelmileg mire van pontosan szükségünk. Inkább csendben vagyunk, és ha hisztitek Drága Hölgyeim, ha nem, belül szenvedünk. Ám csodálatos partnerként valószínűleg tudni akarjátok, hogy életetek párjának mire van szüksége egy kapcsolatban, ezért íme, néhány alapvető férfiigény.

Tovább »
A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szem a lélek tükre, tartja az ősi görög mondás, és valószínűleg igaz is. A szemünkön keresztül észlelünk, tanulunk, és esünk szerelembe is. A látás igényli a legkomplexebb agyműködéseket, ezért olyan fontos. Ám jó, ha tudod, hogy a Látás nem mindig a szemünkön keresztül történik…

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Nyisd meg szíved és elméd azok felé a lágy ritmusok felé, amelyek visszaállítják egyensúlyérzékedet. Gyakran, amikor fontos változásokat hoznak életünkben, védelemre és vezetésre van szükségünk.

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép