SZÉPSÉG

Fejre lapuló, vékonyszálú a hajad? - Íme, a megoldás, mi már kipróbáltuk!

Szerző:
Szabó Anna
A nő éke a gyönyörű, egészséges hajkorona. Ám ebben sajnos nem mindenkinek lehet része, hiszen nők ezrei küzdenek azzal, hogy hajuk vékonyszálú, töredezett, és sehogy sem áll. Ha te is azok közé tartozol, aki soha nem elégedett a hajával, akkor mutatunk egy remek trükköt, ami néhány hét alatt orvosolja ezt a gondot (is).

 

1. lépés

Hajmosás előtt alaposan fésüld ki a hajadat, majd dobd el az eddigi hajsamponodat, és mosd meg a Sonya Volumen samponnal. Hagyd a hajadon a habot kb. 2-5 percig, majd alaposan öblítsd le.

2. lépés

Végy egy mogyorónyit a Sonya Volume Conditioner hajkondicionálóból, és oszlasd el egyenletesen a hajadon. Hagyd rajta 5-10 percig, majd alaposan öblítsd le.

3. lépés

Burkold be egy törölközőbe a hajadat, és hagyd, hogy szikkadjon legalább 10-15 percig. Ezt követően fújd be First spray-vel, majd masszírozd be a fejbőrödbe is, hogy a hajhagymákat is táplálhassa. A sprayt ne csak hajmosás után használd, hanem két mosás között is, száraz hajra, szintén bemasszírozva a fejbőrödbe. Egyrészt csodálatos fényt ad a hajadnak, nem nehezíti el, és táplálja mind a hajvégeket, mind a gyökereket. Nem kell félned attól, hogy tönkre teszi a frizurádat, mert pillanatok alatt beszívódik.

Szeretnél te is végre gyönyörű
hajkoronát?

Akkor rendeld meg a fenti
készítményeket itt >>>

 

Miért a fenti termékek?

Mi már nagyon sok mindent kipróbáltunk, a létező összes sampont, balzsamot teszteltük, ám az eredmény nem igazán egyezett meg az elvárásainkkal. Ezekből a termékekből azonban mindössze minimális mennyiség elég egy-egy hajmosás alkalmával, ezáltal nagyon sokáig elég, és maximális táplálást nyújtanak a hajnak. Már egyetlen hajmosás után érezni fogod a különbséget – hajad sokkal dúsabbnak hat majd, fényesebb lesz, és könnyebben formázható.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL