SZEX, SZERELEM

Az exedhez fűződő kötelék meggátolja, hogy rátalálj a lelki társadra - Vágd el minél hamarabb!

Szerző:
Szabó Anna
„Nem beszélek vele soha többé! A legszörnyűbb ember, akivel valaha találkoztam, annyira utálom!” Előfordult már, hogy ezeket mondogattad az exedről? A válasz biztosan igen, hiszen ez mindenkivel előfordult már. Minden embernek tört már össze a szíve, legalább egyszer az életben, és ez a cikk pontosan nekik szól!

 

Miért akarnál egy cikket olvasni éppen az exedről, és arról, hogyan juthatsz rajta túl, ha már régen vége a dolognak, és most éppen boldog vagy? A válasz erre a kérdésre nagyon egyszerű: nem érdemes átélned újra és újra a múltban történt dolgokat egy új kapcsolatban, függetlenül attól, hogy az elején minden nagyszerű.

Játsszunk most egyet! Használd a fantáziádat pár percig. Még ha butaságnak is tűnik, minden értelmet nyer a végén; mert végre magad mögött tudod majd hagyni mindazt, ami az exedhez köt, és így valóban rátalálsz egyszer a lelki társadra. Tegyük fel, hogy ebben a világban mindannyian szellemek vagyunk, akik tapasztalatokat gyűjtenek a földön. A szellem a testben él, és mágneses mező veszi körül a testet. Minden, ami vagy, beléd van programozva. Ez az információtömeg az, ami segít abban, hogy felébredj. Ez mind-mind a tudatalatti része, hiszen nem vagy tudatában annak, mit is okoz a téged körülvevő energia.

A tisztánlátók képesek látni a testet körülvevő aurát, ami úgy néz ki, mintha egy hó gömb venne körül. A hó gömb közepén lévő szobrocska jelképezi az emberi testet. A gondolataid, érzelmeid, érzéseid pedig, amik körülvesznek téged, olyanok, mint a hó gömbben a hópelyhek, amik keringenek a szobrocska körül, mikor megrázod azt.

Amikor a lélek leszületik, akkor még egy magasabb énhez kapcsolódik, ami kb. 6 láb magasban van, egy nagy fényes labda. A felsőbb én fényesen ragyog, és irányítja a szobrot, azaz az emberi testet, hogy merre menjen, sírjon, nevessen, vagy éppen aludjon. A magasabb éned irányít teljesen, éppen ezért van az, hogy sok kisgyermeknek vannak képzeletbeli barátai… valójában ezek angyalok, vagy éppen a magasabb énjük.

Amikor az emberi hó gömb fejlődni kezd, tiszta és fehér hópelyhek veszik körül. Gyermekként megtapasztaljuk az életet, és ha csalódás éri bennünket, akkor az anyában és az apában látjuk a túlélés forrását, a mentsvárat, megfeledkezve a magasabb énnel való kapcsolatról. Ez az, amikor a hó gömb leválik a magasabb énről, és beköszönt a szabad akarat. Az isteni kapcsolat helyett, a szülőkkel való kapcsolat válik elsődlegessé.

Most a szép ragyogó, magasabb énből származó energia helyett a gyermek a szüleitől nyeri az energiát, jobb híján. Ám tegyük fel, hogy édesanyád mérges, és emiatt a hópelyhek vörösek. Apa pedig depressziós, így a hópelyhek kék színűek. A gyermek tehát csak piros és kék hópelyhekben részesül. Ilyenkor a gyerekek nem tudnak mit tenni… A gyermek nem képes védekezni a düh vagy a depresszió ellen, nincsenek védelmi mechanizmusai, így fel kell építeni egy védelmi rendszert, ami blokkolja ezeket. A gyermek egészen 12-14 éves koráig úgy véli, hogy a szüleivel minden rendben van, de amikor elkezdenek fejlődni az érzelmi viszonyai az iskolatársaival együtt, ezek a piros és kék hópelyhek visszatérnek.

Mi történik azonban akkor, ha egyszer érzelmi, fizikai vagy szexuális kötődés alakul ki két ember között, amikor két hó gömb csatlakozik egymáshoz? Mi történik akkor, ha mindenki a másik fél hó gömbjére csatlakozva él, és ezáltal hatással lesz a te életedre is, vagyis az ő hópelyhei rád is kihatással lesznek? Gyermekkorodban a szüleidtől vetted el ezt az energiát, aztán pedig a párodtól, ám a túlzott érzelmi kötődés könnyen tönkretehet egy jó kapcsolatot.

Miután az összes régi szálat elvágtad, ami a régi kapcsolatodhoz kötött, akkor az élet megy tovább, új formában, és már nem vezérli a múlt. A korábbi kötődések, szálak nem csupán a volt szerelmeidhez kapcsolódhatnak, hanem főnökeidhez, barátokhoz, munkahelyhez, lakhelyhez, szokásokhoz… Vágd el a fölösleges kötődéseket, nincs szükséged erre, de csak biztonságosan.

Ezek a kötelékek károsak, ha nem vagy tudatában mindennek, ám, ha egyszer képes vagy átvenni az irányítást felettük, akkor nagyon szórakoztató lesz megtapasztalni, hogy az energiát, ami körülvesz, valójában te irányítod és ellenőrzöd!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL