Napi horoszkóp - 2017-02-21

Kos

Kedves Kos! Úgy temetkezel gondolataidba, alkotómunkádba, mint akit homlokon csókolt a múzsa. Ma kevésbé foglalkoztatnak az élet dolgai, inkább befelé fordulsz és hajlasz rá, hogy az élet értelméről meditálj. Ezek olyan kapaszkodók, melyek valóban közelebb visznek az értelmes élet titkának megfejtéséhez.

Bika

Kedves Bika! A bonyodalmak máris megoldódtak. Az ügy pedig egyáltalán nem volt olyan komoly, mint eleinte hitted. Határozottságod igen jó benyomást keltett valakiben, akinek tervei vannak veled. Pénz áll a házhoz? Alighanem, de előbb még tenned kell érte egy-két dolgot. De a cél viszont már nincs messze.

Ikrek

Kedves Ikrek! Túl keményen bántál valakivel, és bár tudod ezt, azt hiszed, gyengeségedet árulnád el azzal, ha nyíltan bevallanád tévedésedet. Ha jobban belegondolsz, hamarosan belátod, hogy épp azzal rombolod tekintélyedet, ha ragaszkodsz vélt igazadhoz. Megkönnyebbülsz, ha tiszta vizet öntesz a pohárba.

Rák

Kedves Rák! Ma munkahelyeden és családi életedben is sorsfordulók következhetnek be. Te tudod, hogy mit érdemelsz, jó vagy rossz hatások érhetnek-e inkább. Nem árt, ha odafigyelsz a nap eseményeire, és próbálsz előre következtetni, tervezni. Valakinek igencsak nagy szüksége volna rád, de nem szeret kérni.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ez a nap olyan, mint a többi: az egyébként más napokon is derűs, boldog Oroszlán ma is vígan sétál alattvalói között. A morgó, zsörtölődő, éppenséggel rosszkedvű ragadozó viszont tehetne arról, hogy az előbbi csoportba tartozzon. Este jó alkalom kínálkozik egy kis baráti összejövetelre.

Szűz

Kedves Szűz! Régen álmodozol egy új munkahelyről, ahol nemcsak kéréseket, parancsokat hajtasz végre, hanem saját ötleteidet követve, tehetségedet kamatoztatva dolgozhatsz. Ma kaphatsz egy ajánlatot, és mégse mondj azonnal igent. Hiszen az est folyamán kiderülhet, hogy buktatói is lehetnek a váltásnak.

Mérleg

Kedves Mérleg! Mintha száznyolcvan fokos fordulatot vett volna a hangulatod. Újra kedvezőbb fényben látod a világot: vidám vagy és szerelmes. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ez a nap ne csak neked, de partnerednek is emlékezetes maradjon. Az életre szóló ígéreteket azonban alaposan gondold át.

Skorpió

Kedves Skorpió! A célokat már megfogalmaztad, eljutottál a tervezéshez is. Most viszont egyszeriben megváltozott minden. Nem tudod, hogy a közelmúlt eseményei milyen mértékben változtatták meg a lehetőségeket. Sajnos csak önmagadra számíthatsz, csak saját tudásodat használhatod. Bízz saját tapasztalataidban.

Nyilas

Kedves Nyilas! Reggel gyomor- vagy bélpanaszokkal ébredhetsz. Nincs szó semmi komolyról, talán csak kicsit többet idegesítetted magad mostanában. Ismét ok nélkül aggódsz. Most már makkegészségesen szállj kicsit magadba, hogy ezentúl többet fogod edzeni a testedet. Ma fogékony vagy a pozitív változásokra.

Bak

Kedves Bak! Váratlan ötletként teljesen új pénzszerzési lehetőségre bukkanhatsz. Azon lepődsz meg, hogy ez eddig nem jutott eszedbe. A politikai, diplomáciai életben is kamatoztathatod tapasztalataidat. Szóbeli ráhatással, rétori képességeiddel elsöprő sikert arathatsz. A társaság középpontjává válhatsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A keleti bölcsek nyugalmával töprengsz életed történésein. Így távolról és kívülről nézve magad sem érted, minek lótsz-futsz annyit, minek vállalsz annyi munkát. Holott jól tudod, hogy a hétköznapi sikerek nem elégítenek ki, hogy nagyobb dolgokra vagy hivatott, hogy többre, másra vágysz.

Halak

Kedves Halak! Független Halak vigyázat! Ma egy jelentéktelennek látszó flörtből is nagy dolgok születhetnek. Még fel sem ocsúdsz, és lám, máris veszélyes vizeken lubickolsz. Egyelőre önfeledten, felszabadultan. Később azonban könnyen megbánthatnak. Mielőtt bármit is teszel, mindent alaposan fontolj meg.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL