MÁGIA

Zsákba a stresszel

Szerző:
Szabó Anna
Ez a mediterrán varázslat segít túljutni a stresszhelyzeten. Hiszen időnként mindenki szenved a stressztől, és nehezen tud kezelni valamilyen helyzetet. Ezt a varázslatot bárhol végre hajthatod. A Földanya vagy a föld, amelyből minden élet származik, fokozza a bűbáj hatását.

Kellékek

- 1 zsákocska vagy kistasak (szövetből, vagy csipkéből)
- kevés száraz föld
- kis csokor borágó



A bűbáj menete

A zsákocskát lehetőleg saját kezűleg varrd meg. Nem kell ördöngös dologra gondolni, egyszerűen öltögesd végig a szövet vagy a csipke oldalait. Azért fontos, hogy te készítsd el, mert így beleviszed önmagad lényegét is. Ez pedig sokkal, de sokkal hatékonyabbá teszi a varázslatot. Akkora zsákot készíts, hogy beleférjen a két kezed. A tetejére tegyél egy húzózsinórt, és kedvenc színű fonaladdal a monogramodat is kanyarítsd rá.


Szerezz néhány maréknyi szárazföldet, és néhány szál borágót. Nézz mélyen a napba, szívd magadba annak áldásos energiáját, majd tedd a földet és a füvet a zsákocskába. Gondosan raktározd el magadba az élmény emlékét. A zsákocska zsinórját szorosan húzd össze, és tedd egy olyan helyre, ahol mindig könnyen hozzáférsz.

Ha úgy érzed, hogy rossz napod van, vagy csak nem jól mennek a dolgaid, esetleg felfrissülésre van szükséged, vagy túl stresszes vagy, csak vedd elő a tasakot, és szánj rá néhány percet! Dugd bele a kezed, simítsd meg a borágót, idézd fel az elraktározott emlékeidet a napfény energiájáról, és hagyd, hogy a Földanya érvényesítse varázsos hatását.



Felhasznált irodalom: Nicola de Pulford – Varázslatok könyve (GABO Könyvkiadó)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL