SZEX, SZERELEM

10 dolog, amit NE tegyél és 10 dolog, amit tenned KELLENE Valentin-napon!

Szerző:
Szabó Anna
Kedves Szinglik és Párban élők, szeretnétek elszúrni a Valentin-napotokat, vagy inkább élveznétek? Igen, Szinglik, még nektek is juthat február 14-én egy kis öröm! Ehhez nem kell mást tennetek, mint figyelmesen tanulmányozni az alábbi két listát, mi az, amit érdemes Valentin-napon megtenni szingliknek és párban lévőknek egyaránt, és mik azok, amiket inkább hanyagolni kellene…


10 dolog, amit inkább NE tegyél Valentin-napon:

1. Nem kell mindenáron ezt a napot ragacsosan csöpögőssé tenni. Gondolj a párodra is, hogy vajon ő is ugyanúgy vágyik-e a cukormázra vagy inkább csak egyszerű gyertyafényes vacsorára.

2. Nem kell eltúlozni ezt a napot. Sem jelentésében, sem ajándékban. Elvégre mindennap van szerelem, nem? És nem kell feltétlenül a huszadik fényképes mackóval gazdagítani a kedvesedet. A szinglik se úgy éljék meg, hogy „ez a nagy nap", mert ez is csak Egy nap...

3. Az egyedülállóaknak nem kell egésznap irigykedniük, sem pedig könnyes szemmel nézni minden párt. Miért rontanák el ezzel a napjukat?

4. Nem kell fagyis vödörbe meg krémesbe ölni a rossz kedvedet és depressziózni egész nap, legalábbis ha olyan szingli vagy, aki rosszul viseli ezt a napot. A depizés max a kalóriákat növeli, nem pedig az önbizalmadat vagy a jó kedvedet.

5. Nem kell az exeid képeit és profiljait bámulni és nagyokat sóhajtozni az elmúlt Valentin-napok után. A múltidézés aligha fog vigaszul szolgálni.


6. A párban lévők értsék meg, nem kell, hogy tökéletes legyen ez a nap. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezték, rázzák meg magukat, legyenek rugalmasak. Nem dől össze a világ, ha az estétek nem fog beleilleni a Love Story-ba.

7. Az egyedülállóak ne azt tudatosítsák magukban, hogy őket senki sem szereti, csúnyák, tehetségtelenek és senkinek sem kellenek.

8. Nem muszáj a másik orra alá dörgölni a véleményedet. Ha fergeteges romantikus estéd lesz, ám legyen, egészségedre, de nem muszáj a szingli kolléganők szívét fájdítani, mint ahogy a lázadó, le a Valentin-nappal, kamu az egész kolléganő se akarja elrontani a másik estéjét.

9. Ha egy párból az egyik félnek nincs kedve ehhez a naphoz, annak nem kell megjátszania magát, hogy mennyire oda van ezért a napért és alig várja az esti romantikus filmnézést. Fő az őszinteség, lehet nemet mondani és nyugodtan nézhettek horrort is, az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!

10. Eleve nem kell egy nőnek sem olyat tennie, amit nem akar. Ha nem szeretne szexi domina ruciban parádézni, akkor ne tegye, csakhogy a párja kedvében járjon. Nem kell természetet váltani csak mert Valentin-nap van.

10 dolog, amit meg KELLENE tenned Valentin-napon:

1. A szinglik erősítsék meg az önbizalmukat. Igenis szépek, okosak, kívánatosak és úgyis hamarosan találnak maguknak valakit.

2. Az egyedülállóak feldobhatják a napjukat, amivel csak akarják, megvehetik a kedvenc pezsgőjüket vagy elmehetnek egy csajos estére a barátnőikkel.

3. A párok mondhatják, hogy félre teszik a kereskedelem sugallta szokásokat és nem lepik meg egymást századik plüss szívvel, hanem szereznek maguknak egy újabb élményt.

4. A szinglik is csinálhatnak barátnőikkel ugyanazt, mint a párok. Miért ne vacsorázhatnánk gyertyafényben? Kötetlen csajrandevúról hallottál már?

5. A párok csinálhatnának valami igazán rendhagyó dolgot is mint moziba mennek vagy megvacsoráznak. Egy jó kis szabadulószoba vagy más vad dolog is fantasztikus módja lenne az ünneplésnek! Csak stílusoson!

6. Az egyedülállóak vegyenek maguknak nyugodtan virágot! Az önszeretet minden más szeretetet és szerelem alapja!

7. A párkapcsolatban élők nyugodtan gondolhatnak szingli rokonaikra, ismerőseikre és egy jelképes kis csokikával igazán feldobhatnák a napjukat.

8. A szinglik simán megtehetik, hogy ezen a napon felcsípnek valakit vagy spontán randira mennek!

9. Minden szinglinek lehet frenetikus szexben lesz része. Persze nem muszáj ehhez egy éjszakás kalandot bevállalni, de bátorkodjanak saját magukat megérinteni egy luxus fürdőzés keretei között!

10. Azon hölgyek, akik bevállalósak, nyugodtan lepjék meg a párjukat valami extrém dologgal az ágyban.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL