MÁGIA

Kár- és tolvajkéztaszító bűbáj - Védelem az ingóságaidra, hogy ne essen bajuk és ne lopják el őket

Szerző:
Szabó Anna
Keményen megszerezzük, megdolgozunk az otthonunkért, autónkért, üzlethelyiségünkért. Jogos, hogy biztonságban is szeretnénk tudni őket! De azon kívül, hogy biztosítást kötünk rájuk, nem földi praktikákat is bevethetünk azért, hogy extra biztonságban tudjuk őket és semmi szín alatt ne keljen értük aggódni, hogy kár keletkezik bennük vagy ellopják őket. Ezzel a varázslattal el is érheted!

Ne csak szerelmet meg szerencsét akarj varázsolni magadnak! Gondolj az olyan egyszerűbb, hétköznapig dolgokra is, mint amilyenek az ingóságaidat! Védd meg a károk és tolvajok keze elől az otthonodat, az autódat, minden olyat, amit fontosnak találsz. Tedd meg a földi lépéseket is a cél érdekében és fejeld meg egy kis mágiával is, hogy tuti biztos lehess a dolgodban!

Kellékek

7 db fehér gyertya

Sósvíz

Zsálya füstölő

Kis cetli, amire rajzolod a talizmánt – vagy ki van nyomtatva

Egy marék szög

Mágnes vagy hematit

A varázslat menete

Szombati napon gyújtsd meg a fehér gyertyákat és a füstölőt. Tedd az oltárodra az alábbi, ősi skandináv védelmi pecséteket, annyit, amennyi ingóságot leszeretnél védeni.

Koncentrálj a kérésedre, hívd magadhoz az energiákat, gyűjtsd őket össze és mikor készen vagy, hints egy kis sót vizet a pecsétekre és mond az igét: „A hatalmas istenek segedelmét kérem, hogy amit én verejték és kemény munka árán megszereztem, abban soha kár ne keletkezzék és el ne tulajdoníthassák tőlem!"

Ekkor fogd a papírt és óvatosan, nehogy megégjen tartsd az egyik gyertyaláng fölé és mond: „Az istenek tüze égesse meg kezét annak, aki az én ingóságaimat elemelné!"

Majd tedd le és szórj szögeket a pecsétekre és mond: „Vassal és tűzzel űzessék el az, aki az én ingóságaimat megkívánja és eltulajdonítaná!"

Végül tedd rájuk a mágnest is és mond: „Eltaszítok minden kártékony erőt, mely az ingóságaimban kárt tehetne. Baj és baleset ne érje őket! A tűz, a víz, a föld és a levegő a barátaim, nem árthatnak nekik!"

Ezután lehetőség szerint menj körbe (vagy mielőbb) a lakásodban, vagy az üzletedben, a nyaralóban amit le kívánsz védeni. Helyezd el a mágikus pecsétet ott, majd gyújtsd meg a zsálya füstölőt és menj vele körbe a helységben az óramutató járásával megegyezően. A bejárattól kezd és ott is végezd be. Mikor ott végeznél, mártsd a kezedet enyhén sós vízbe, tedd az ajtóra úgy, hogy bent állsz és mond: „Háromszoros védelem van ezen a X(nevezd meg az ingóságot), kár benne nem keletkezhet, tolvaj ide be nem jöhet, elűzők minden kártékony erőt! Fussatok innen gonoszok!"

Mond el háromszor miközben vizualizálod, hogy teljes védelem van az ingóságon. Képzeld el, ahogy egy mágikus burok vagy pajzs védelmezi.

Autó esetén helyezd el valahol benne a pecsétet. Ugyanúgy járd körbe zsályával a vezető oldaltól kezdve és füstöld meg. Viszont sós víz helyet szenteltvizet használj és a végén így szól az igézet: „Háromszoros védelem van ezen az autón, kár benne nem keletkezhet, tolvaj el nem kötheti, elűzők minden kártékony erőt! Fussatok innen gonoszok!"

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL