SZÉPSÉG

Ismerj magadra a dm új online magazinjában!

Szerző:
Szabó Anna
// Hogy milyen virtuális találkozások várnak Rád a dm active beauty Online Magazinjával? Merülj el a szépségápolás világában, s találd meg magadban a szépet. Fogadd társadul a magazint az egészséges életmódod kialakításának útján, inspirálódj, töltődj fel egy fárasztó nap után, nevess önfeledten, lásd meg magad az írásokban, hiszen bár mindannyian mások vagyunk, sok téma ugyanúgy foglalkoztat minket.

 

A hétköznapi bőrápolástól az extrém megoldásokig


Szívesen olvasol a legújabb szépségápolási trendekről, a legfrissebb sminkáramlatokról? Légy naprakész, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. A szépségápolás története egyidős az emberiséggel, a felhalmozott tudásból, a legújabb vívmányokból szemezgetnek a cikkírók, így a hétköznapi bőrápolási rutinfeladatok és praktikák mellett a legújabb szépségápolási megoldásokról, különlegességekről is tájékozódhatsz.


Járd a saját, egészségtudatos utad!


Persze a szépség belülről fakad, így életmódtippekkel is találkozhatsz, rengeteg új információt érhetsz el a testi és lelki egészségről. Szemezgess, találd meg azt, ami segít a saját, egészségtudatos utadat járni. Az egészséges életmód kialakítása nem megy egyik napról a másikra, állandó társad szeretne lenni az új online magazin abban, hogy a hétköznapokban megvalósítható tippeket adjon, továbblendítsen a nehézségeken, hogy folyamatos odafigyeléssel együtt őrizzétek a legnagyobb kincset, amid csak lehet: az egészséget.


Nyisd ki az ötletládát és inspirálódj!


Szívesen élsz az élet napos oldalán? A dm online magazinja is! Ihletet szeretnél meríteni úti beszámolókból? Feltöltődni egy-egy fárasztó nap után? Fantasztikus képi világ repít ismeretlen tájakra, mesés kultúrákba. Csodás virtuális találkozások várnak Rád.
Most rendezed be életet első lakását, és a lakberendezés foglalkoztat? Emeld le az összes tippet a dm virtuális ötletpolcáról, formáld őket a saját ízlésed szerint, inspirálódj és valósítsd meg a saját elképzelésedet!


Bárhol, bármikor olvashatod


Az online magazin nem feledkezik meg a családokról sem: az anyukáknak, apukáknak, leendő szülőknek is rengeteg ötlettel és tippel szolgálnak a cikkek, legyen szó az első fogacskák kibújásáról, vagy a család és a munka összeegyeztethetőségéről.

Az active beauty magazint bárhol és bármikor olvashatod, 360 fokban ér el Téged: akár tableten, számítógépen, mobilon vagy a klasszikus papíralapú magazin formájában találkozol vele, minden platformon személyes tanácsadódként funkcionálhat. A témák sokszínű kavalkádjában ismerj magadra, a magazin mindenre kíváncsi, és utánajár azoknak a témáknak, amelyekben társad kíván lenni a mindennapokban!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL