SZEX, SZERELEM

Így kezeld, ha már nem akarnak, ha elhagynak, vagy már nem szeret a partnered

Szerző:
Szabó Anna
Ha tapasztaltad az életben, hogy elhagynak, akkor tudod, hogy milyen sokára gyógyulnak a sebek, hogy kapj egy „második esélyt”, de az is lehet, hogy az az érzés van benned, hogy „nem éri meg”. Akkor légy tisztában azzal, hogy ezek az érzések és tapasztalatok megváltoztattak téged, és azt is, ahogyan kommunikálsz ezek után másokkal.

Dühöt és mély fájdalmat érzel legbelül. Hogyan tudtak téged elhagyni ennyire durván a semmiből és gondolkodás nélkül? Hogyan tudták az általad nyújtott bizalmat és szeretetet egy pillanat alatt kidobni az ablakon, mintha mindegy lenne? Minden bizonnyal ezek a kérdések merülnek fel benne, ha szerelmi csalódás ér.

Az egyik dolog, ami nyilvánvaló, hogy amikor elhagynak, különböző negatív érzések kapcsolódnak hozzá. A nem szeretés és nem akarás érzése benned fizikai, érzelmi, lelki, de akár még szellemi tüneteket is produkál. Az az egy viszont közös ezekben az változásokban, hogy egy hatalmas tátongó űr marad benned azután, hogy elhagytak. Na de mi is ez az űr?

„Nem vagyok értékes ember” - ez lehet egy mély seb benned

Amikor megtapasztalod, hogy elhagynak, vagy már nem szeretnek, különösen fiatal korban, az érzelmi sokk miatt akár egész életeden át továbbcipelheted ezt a mély sebet. Ám ez a sokkoló élmény csak akkor él benned tovább, ha nem fedezed fel tudatosan, hogy mi is zajlik benned. Az elhagyás miatti tapasztalatok mély sebeket ütnek a lelkeden, és a legmélyebb meggyőződéseidet is megváltoztatják magaddal kapcsolatban, a tudatalatti szintjén.

 A mély sebek a legmélyebben lévő fájdalmak az életben. Ők a legrégebbi és a legnyomorúságosabb barátaid. A legtöbb emberben vannak ilyen sebek, és a következő két téveszme kapcsolódik hozzájuk:

„Én vagyok a hibás, mert rossz ember vagyok.”

„Változatnom magamon, magamban valamit azért, hogy mások újra elfogadjanak.”

A közös még ezekben a mély sebekben az, hogy „Nem vagyok értékes személy”, „Nem vagyok szerethető” és „Helyrehozhatatlanul összetört a szívem”.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL