KÖZÉRZET

7 ételféle, mely segít abban, hogy a csakráid újra jól működjenek

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan hallottál már a csakrákról, és a „körkörösen működő” energiáról a testedben. Ez segít abban, hogy kiegyensúlyozott maradj, és kapcsolatban légy szellemi éneddel. 7 csakra létezik, amelyeken keresztül energia áramlik a fizikai és energetikai szerveidbe; és ha a csakrák jól működnek, akkor te is frissebbnek és élénkebbnek érzed magad.

Azonban sok embernél nem működnek megfelelően a csakrák, például a helytelen táplálkozás, a stressz, vagy a túlzott leterhelés miatt. Szerencsére azonban egyes ételek újra működésbe hozhatják a csakráidat, ezzel bizonyos energetikai területeket aktiválva a testedben.

Íme, 7 étel, mely segít a csakrák helyes működésében, és lehetővé teszi a szabad energiaáramlást a testedben. Nézd meg az alábbi listát, az egyes ételekhez tartozó tanácsokat, és teremts egyensúlyt a csakráid között.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL