Napi horoszkóp - 2017-02-05

Kos

Kedves Kos! Ismét tüzet fogtál, mint mindig, ha torkig vagy a problémákkal. Mindent képes vagy nélkülözni – pénzt, kényelmet, szórakozást -, csak egyet nem: az erotikát. Nem kell feltétlenül fülig szerelmesnek lenned ahhoz, hogy szexuálisan ráéhezz valakire. Ma kedvedre áldozhatsz a szerelem oltárán.

Bika

Kedves Bika! Nem bántál meg semmit, amit tettél, valóban belőled fakadt, és nem holmi elcsavargó hangulat váltotta ki. Ma azonban végre szeretteidet is olyannak látod, amilyenek, ám ezért csak még jobban szereted őket. Ne feledd soha: szeretteid feltehetőleg hasonlóképpen éreznek, ha rólad van szó.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ha kirándulni mész családoddal, ma remekül sikerülhet. Felszabadultan telik el a nap, csupán a hazafelé vezető úton történhet egy apró kellemetlenség az autóval, de végül ez is szerencsésen végződik. Egyik családtagod sem bánná, ha gyakrabban hozakodnál elő ilyen, és hasonló ötletekkel.

Rák

Kedves Rák! Azt tedd, ami először eszedbe jut. Ne hagyd magad eltántorítani az eredeti elképzelésedtől! Vaslogikád és spontán intuícióid ma segíteni fognak, így sok mindenre képes lehetsz. Jól méred fel az emberek szándékát, előttük jársz a gondolkodásban. Partnerkapcsolatod szintén jóval kecsegtet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Biztos tapasztaltad már, hogy néhány év után partnered szokásai közül éppen azok bosszantanak leginkább, amikért annak idején beleszerettél. Így idővel akár a hibái válhatnak erénnyé. Sokkal valószínűbb, hogy mindketten változtok, és ha nem figyeltek erre, könnyen idegenekké válhattok.

Szűz

Kedves Szűz! Egy jó döntéssel nem csak sok időt, hanem egy kellemes munkakapcsolatot is nyerhetsz magadnak. Ne félj tehát a kezdeti nehézségektől, szinte minden megoldódik magától, és gördülékenyen halad majd az útján. Csak légy hű bölcs döntéseidhez, és korábbi elveidhez – no meg persze önmagadhoz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Különösebb események nélkül telik ez a nap, mégsem unalmasan. Találsz mindig valami elfoglaltságot, ráadásul – vasárnap lévén – a szokásos baráti találkozásról sem maradhatsz távol. Ne készülj fényes összejövetelre, csupán egy nagyon kellemes beszélgetésre. Úgyis ez hiányzik most neked.

Skorpió

Kedves Skorpió! Korábbi nyomott hangulatod, az elkeseredettség, kilátástalanság eltűnőben van, hogy átadja helyét az optimizmusnak. A mai napon több sikerre is esélyes vagy, ezek mögött végre nem verejtékes munka, hanem a szerencse áll. Meríts belőlük egy kanállal, hisz ritka és rövid pillanatok ezek.

Nyilas

Kedves Nyilas! Nem is gondolnád, hogy az átlagosnál mennyivel nagyobb lesz a nyüzsgés a lakásban. Rokonok, kedves ismerősök adhatják egymásnak a kilincset. Előkerülhet egy rég nem látott barát is, aki fontos híreket hozhat, és egy vacsorameghívást is. Az este csendesebben telik kedvesed társaságában.

Bak

Kedves Bak! Szállítás, hurcolkodás, átrendezés szerepelhet programként. Valami olyan fajta elfoglaltság, ami a régi megtöréséhez vezet. Szeretnél egy kis változatosságot, nem akarsz elsüppedni a megszokottságban. Jó eredménnyel jársz, ha autód rendbe szedésébe kezdesz. Precizitásod hasznodra válik.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Vidám vagy, és tele szeretettel. Olyannyira, hogy elsőnek kelsz fel, lemész vásárolni, és fenséges reggelivel ébreszted családodat. Az egész nap hangulata ilyen lesz. Könnyed, évődő, meleg szeretettel teli – és pont ez az, ami már régóta hiányzott neked. Ezért azonban csak magadra vess…

Halak

Kedves Halak! Egész nap otthon vagy. Csend, béke, nyugalom… A derűs szemlélődés langymeleg vizét csak nagy néha fodrozza enyhe fuvallat. Némi szöszmötölés, tessék-lássék áltevékenység. Csak amennyi a gondűzéshez kell. Este, altatóként könnyű olvasmány, amit bármikor félbeszakíthatsz. Erre van szükséged.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL