MÁGIA

Alma és tenger varázslata

Szerző:
Szabó Anna
Egy régi angol varázslat, amely szerencsét hoz az üzleti vállalkozásokban. A majdnem minden vidéken termő almafát mindenfelé tisztelték, és mágikus erőt tulajdonítottak neki. Akkor van szükséged e varázslatra, ha valamilyen üzleti vállalkozásba szeretnél kezdeni.

Hozzávalók

Néhány almafaág
Tengervíz, vagy sós csapvíz



A varázslat menete

Mielőtt belevágnál egy komoly üzleti vállalkozásba szerezz néhány almafaágat. Mielőtt azonban letörnéd az ágakat, finoman érintsd meg az almafát, és kérd áldását. A letört ágakat 28 napig áztasd tengervízben, vagy sózott csapvízben. Ha letelt a 28 nap, szárítsd ki az ágakat, és dobd a tűzre, vagy a kandallóba. Hihetetlen, de mennyei illatokat fogsz érezni!


Megjegyzés: ha netán nem tudsz almafaágat szerezni, végső esetben száríts meg néhány szelet almát. Az illatmécsesbe cseppents egy keveset a legkedveltebb illóolajodból, és rakd köré az almaszeleteket.

Amíg ég az almaág, vagy párolog az illatmécsesben lévő illóolaj az almaszeletekkel együtt, mondogasd az alábbi varázsigét:


„Legyen szerencsés a kezem,
És virágozzon, mint az almaág!”


Ha mindent jól csináltál, észre fogod venni, hogy egy idő után egyre sikeresebb üzleteket fogsz kötni. Ha csak egy faágat sikerült elégetned, akkor sincs okod aggodalomra. A mennyiség ugyanis nincs hatással a szerencse minőségére.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL