HOROSZKÓP

Stílus horoszkóp

Szerző:
Szabó Anna
Mutasd a gardróbodat, kitaláljuk a csillagjegyedet. Na jó, ez azért nem ennyire egyszerű. Csillagjegyünk, ha nem is mindig egyértelműen, de gyakran látható jelekben felfedezhető öltözetünkön is. Vajon a te stílusodat mi jellemzi?

Kos

Épp oly gyors és hatékony vagy az öltözködés terén is, mint az élet más területein. Minden jöhet, ami praktikus, könnyen beszerezhető és jól kombinálható a meglévő ruhadarabjaiddal. Nem jellemző rád, hogy órák hosszat állnál a ruhásszekrényed előtt azon filózgatva, mit vegyél fel. Kedveled a szűk, testhezálló fölsőket, sportosabb ruhadarabokat. Mi az, amit ki nem állhatsz? A romantikus fodrokat, rózsaszín cuccokat és úgy általában kerülöd a túlzott cicomát. Ha különleges ruhadarabot választasz, nem lebeg más a szemed előtt, mint hogy felhívd magadra a figyelmet, hogy megragadd az emberek tekintetét. Szeretsz kitűnni a tömegből. Szó, mi szó, jól is csinálod!

Színek: piros, fekete, élénk színek

Kedvenc ruhadarabok: csizmák, nagy táskák



Bika


Nagyon stílusos! Megszállottja vagy a ruháknak, és van is érzéked az öltözködéshez. Egyszerűen mesés az öltözködésed. Abszolút tudod, hogy mi áll jól neked és hogyan hozd ki magadból a maximumot. A bókok csak úgy záporoznak rád, és büszke is vagy a jó ízlésedre. Nem az a típus vagy, aki következetesen követi a divatirányzatokat, inkább a saját egyéniséged szerint alakítod ki a ruhatáradat. Kedveled a feltűnő kiegészítőket, de mégsem vagy hivalkodó. Előtérbe helyezed a nőies holmikat, virágmintás hosszú ruhákat, áttetsző blúzokat, a kedvenc viseleted pedig vitathatatlanul a csinos tunika.

Színek: A rózsaszín összes árnyalata, barack, zöld, türkiz

Kedvenc ruhadarabok: tunika, nőies kiegészítők



Ikrek


A barátaid és ismerőseid gyakran szegezik neked a kérdést: hogyan tudsz mindig ilyen fiatalosan kinézni? A megjelenésed már-már kislányos. Ezt az öltözködésednek is köszönheted. Tip-top vagy mégis modern. Hihetetlen ügyesen tudod összeválogatni a szerelésedet. Egyszerűen és praktikusan vásárolsz, nem töltesz vele sok időt, és nem jellemző az sem, hogy fölösleges holmikat vásárolsz össze magadnak, csak úgy örömszerzés céljából. Szereted a leárazásokat, akkor lehet a legjobb darabokat kifogni. Nem vagy túlzottan oda az ékszerekért, inkább a diszkrétebb kiegészítők híve vagy. A színeket azonban szereted kontrasztosan kombinálni. Farmer és a miniszoknya alapdarabjai ruhatáradnak. Ezért tűnsz olyan kortalannak.

Színek: zöld, fehér és ezüst

Kedvenc darabok: Válltáskák, nyomott mintás pólók, miniszoknya és farmer



Rák

Romantikus, de csajos. Ez az, amit szeretsz. És be is bizonyítod, hogy minden nap lehet így öltözködni. Ugyanolyan nőiesen viselsz egy farmert, vagy akár egy sportnadrágot is, mint akár egy kasmír vagy selyemruhát. Szereted a könnyű anyagokat, a tengerész kék és fehér kombinációját, ami idén nyáron nagyon trendi, de a muszlin és tüll anyagok sem állnak távol tőled. Kedveled a sejtelmesen áttetsző anyagokat és, a test vonalát követő ultra nőies fazonokat. Ékszerek tekintetében nagyon kifinomult az ízlésed. A gyöngyök és a holdkő kifejezetten kedvedre valók. A romantikus kiegészítők és a szép fehérneműk pedig a gyengéid.

Színek: Finom árnyalatok, pasztellszínek

Kedvenc darabok: kendők, sálak, finom fehérneműk



Oroszlán


Nincs az a pénz, amit ne tudnál ruhákra és kiegészítőkre költeni. Különös érzékkel szúrod ki az üzletek legdrágább holmijait. Elbűvöl a flanc a luxus a csillogás. Nem hiába a kedvenc színed az arany. Minden minőségi és márkás legyen. Csak azt veszed fel, amit menő tervezők alkottak, de minimum valamelyik vezető világmárka üzleteiben található. Mindig pontosan tudod, mi a trend, és a legújabb divat szerint válogatod össze ruhatáradat. Luxus királynő vagy, akit elbűvölnek az ékszerek, táskák, cipők. Ez utóbbiból kiállítást is rendezhetnél, annyi van belőlük. A pillanat hevében ugyanis akkor is megveszed az ikszedik párat, ha maximum egy ruhádhoz passzol. Ja, és az sem akadály, ha a topánkában tíz percnél többet képtelenség kibírni, annyira kényelmetlen.

Színek: arany, barna, bézs

Kedvenc ruhadarabok: cipők, ékszerek



Szűz

Egyszerű és nagyszerű. Mindenben a praktikumot helyezed előtérbe, így aztán nálad biztos nem jöhet szóba egy csodaszép, ám kényelmetlen lábbeli. Mindent leegyszerűsítesz, letisztult a stílusod. Nem hirdeted magadon a ruháid márkáját feltűnő feliratokkal a hátadon, mint egy transzparens. Ettől függetlenül nagyon is adsz a minőségre. Meg is őrülnél, ha a pólód két mosás után kinyúlna. Alaposan megvizsgálod a ruhák címkét, mely az anyag összetételre vonatkozik, mielőtt bármit is a kosaradba tennél. Lábbelik tekintetében is a minőség és a kényelem a fő szempont. Nálad csakis lapos sarkú cipők és szandálok jöhetnek szóba. A divatot úgy általánosan értelmetlen dolognak tarod. Nem szereted a hivalkodást és feltűnést.

Színek: narancs és föld színek

Kedvenc ruhadarabok: hosszú nyári ruhák, kötött kardigánok, egyszerű szabású dzsekik.



Mérleg


Te vagy a jegyek között a stílus szakértő. Beleköthetetlen az öltözködésed. Harmonizálnak a színek, a kiegészítők, melyekhez még a frizurád is mindig passzol. Egy hozzá nem értő azt is mondhatná, hogy kínosan ügyelsz a megjelenésedre, de ez így nem igaz. Neked ez erőfeszítés nélkül megy. Bármilyen élethelyzetben hibátlan a külsőd, még a hétvégi takarításhoz is kiöltözöl. Szereted a nőies, csinos ruhákat, derékban kötős szövet és ballonkabátokat. A szép fehérneműk és harisnyák is fontos részét képezik ruhatáradnak. Finom és nőies az öltözködésed, rajtad mindig minden a helyén van, harmonikus összeállításban.

Színek: rózsaszín, bézs, arany

Kedvenc ruhadarabok: test vonalát követő ruhák, elegáns kabátok



Skorpió


Öltözködési stílusod erősen szexuális. Érzéki és vadító. Bár egy pillantásoddal is megigézed a férfiakat, vonzerődre, ha lehet, még öltözködéseddel is ráerősítesz. Hatalmad van a férfiak felett, és ezzel szeretsz játszani. Erős, szemet, vagy szájat kiemelő sminkkel, mélyen dekoltált fölsőkkel. Szívesen jelensz meg egy randin testhez simuló ruhában, vagy hátul merészen kivágott fölsőben, de gond nélkül akár fehérnemű nélkül is. Extrém magas sarkú cipőket és csizmákat is szívesen hordasz lehetőleg aprócska miniszoknyával. És azon se lepődjön meg senki, ha egy tetoválás kandikál ki a ruhád alól.

Színek: Fekete, vörös, intenzív árnyalatok

Kedvenc ruhadarabok: testre simuló, szűk ruhák




Nyilas


A szafari stílus nagyon bejön neked, mivel sokat tartózkodsz a természetben. Katonai terep nadrágok, baseball sapkák, laza pólók, fiús pulcsik, zöldes, barnás színek jellemzik ruhatáradat. De a keleti motívumok is megjelennek olykor az öltözeteden, a távoli kultúra imádatodnak köszönhetően. Olykor annyira lezser, már-már fiús tudsz lenni, hogy még hétköznap is övtáskát hordasz, retikül helyett, mert az olyan kényelmes. Sőt, nyáron még a hátizsák is szóba jöhet. Az biztos, hogy sportos nadrágokból és bakancsokból neked van a legtöbb az összes jegy közül.

Színek: Sötétkék, narancs, barnás árnyalatok

Kedvenc ruhadarabok: vászonnadrágok, nagy táskák




Bak


Kiskosztüm, bőrtáska, magas sarkú cipő, kontyba fogott haj. Na és egy elegáns szemüveg. Egy hamisítatlan bak nő imidzséhez ezek a kellékek tartoznak. Konzervatív vonalat képviselsz, előnyben részesíted az egyenes vonalú szoknyákat, élére vasalt nadrágokat, blézereket, elegáns blúzokat. Komoly, céltudatos vagy, ezt az öltözködésed is mutatja. Nem igazán vagy nyitott a legújabb trendekre, nem majmolod a divatot. Szereted az örök darabokat, melyek soha nem mennek ki a divatból. Kiegészítőidet is ugyanezzel a szemlélettel válogatod össze.

Színek: szürke, fekete, bordó

Kedvenc ruhadarabok: kerek orrú cipők, ceruza szoknya




Vízöntő


Olyan ruhákat hordasz, melyek még be sem jöttek a divatba. Abszolút az újhullámot képviseled. Abszolút ráérzel a trendekre. Emellett extravagáns, és bohém is vagy. Őrült, színes, bolondos. Minden, ami eltér a megszokottól, az jöhet. Téged aztán nehezen lehetne belepréselni egy kosztümbe. Kényszerzubbony számodra az ilyesmi. A lényeg, hogy egyedi, vagy ultramodern legyen. Akár keresztbe cipzáras pulcsit, vagy, fűző nélküli sportcipőt is felveszel. Az öltözeteden mindig van valami meghökkentő, valami oda nem illő. Ez néha csak egy apróság, ékszer vagy sál, de rendre megtalálható rajtad.

Színek: kontrasztos színek

Kedvenc ruhadarabok: egyedi, különleges ruhák




Halak


Álmodozó és elvarázsolt személyiséged az öltözködésedben is visszaköszön. Vonzod az emberek tekintetét, de mégsem kelted azt a benyomást, mint akinek az a célja, hogy a figyelem középpontjában legyen. Jobbára elvarázsolt, művészlélek jelleget öltesz. Szereted a saját kézzel készített gyöngy, vagy bőr, tűzzománc ékszereket. Néha látni rajtad még kézzel batikolt, vagy peace feliratos pólót is, vagy akár hippi időket idéző trapéz farmert.

Színek: a kék összes árnyalata, és a meleg színek

Kedvenc ruhadarabok: etno mintás ruhák, trapéz farmer



 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL