SZÓRAKOZÁS

Ezt olvasd el!

Szerző:
Szabó Anna
Olvasni öröm, olvasni jó! Persze, ha van mit. Aggodalomra semmi ok, mi gondoskodunk neked olvasnivalóról. Utánajártunk az újdonságoknak, hogy legyen mivel lekötnöd magad a napsütéses délutánokon.

1. Korpádi Péter – Patyi Árpád: Palacsinták
A legjobb sós és édes receptek


A palacsinta mindig sikert arat, gyorsan elkészíthető, kiadós és olcsó fogás - igazi klasszikus. Készüljön sósan vagy édesen, megannyi elkészítési módja létezik.
A szokatlanabb, izgalmasabb palacsintafélékkel főként az éttermek étlapjain találkozunk, pedig jó részüket könnyen elkészíthetjük otthon is. Korpádi Péter mesterszakács fotográfus most sok hasznos palacsintasütési tippel és több mint ötven, ínycsiklandó palacsintaköltemény receptjével ad ihletet e klasszikus étel változatos elkészítéséhez.

195x245 mm, 112 oldal

Ára: 3.500,- Ft



2. Receptjeim


A legideálisabb receptrendező! Vége a papírra írt csodareceptek össze-visszahánykolódásának: ebbe a gusztusos kis mappába beleírhatja kedvenc receptjeit, külön az előételeket, a leveseket és salátákat, a főételeket, a tésztákat, a zöldség- és gyümölcsételeket, illetve a desszerteket. Ha ragaszkodik a régi cetlikhez, semmi gond: a mappa hátuljában található receptrendezőben szintén hasonló kategóriák szerint tárolhatja azokat!

220x245 mm, 96 oldal

Ára: 2.999,- Ft



3. Jennifer Lee Carrell: A Shakespeare-titok


A Globe épp színpadra készül állítani a Hamletet, amikor a rendező és Shakespeare-kutató Kate Stanley különc mestere egy rejtélyes dobozkával állít be, amely állítása szerint páratlan felfedezéshez vezet. Mielőtt Kate mentora többet is elárulhatna, a sötét titkokkal teli múlt megismétli önmagát: a Globe leég, és romjai között egy halottra bukkannak, aki éppen úgy gyilkoltak meg, mint Hamlet atyját. Miután felnyitja a dobozt, Kate ráakad a shakespeare-i kirakójáték legelső darabjára, és kezdetét veszi a kincsvadászat, amely Angliából Spanyolországon át egészen Amerikáig vezet.

145x215 mm, 432 oldal

Ára: 3.499,- Ft



4. Christina Dodd: Szenvedélyes bosszú


Egy királyságban, a Pireneusok tetején, három fiatal hercegnő kénytelen elmenekülni a zűrzavar elől - nyom nélkül eltűnnek és elvesznek népük számára… egészen addig, míg egy bátor herceg mindegyiküket haza nem hozza. A Varázslatos esték című műben Clarice hercegnő sorsát követhettük nyomon, most pedig kiderül, mi történik Amyvel.

120x200 mm, 296 oldal

Ára: 1.499,- Ft

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL