Százszorszép - Irigység

 

Rendkívül üdítő és szerény ember vagy, aki általában jókedvű, optimista, nagyon szeret a természetben lenni, és ha lehet, sok időt tölt ott. Ami leginkább képes téged a padlóra küldeni, az az irigység, méghozzá azért, mert egy felettébb intelligens, pusztán érzelmileg nehézkes ember vagy. Ne feledd, irigyeink tulajdonképpen a legnagyobb csodálóink. Ha valaki irigy, azzal elismeri irigysége tárgyának nagyszerűségét, rátermettségét. Tanuld meg az irigységet kíváncsisággá formálni, és tanulj tovább, hogy tovább nőhessen az irigyeid száma. Aztán légy nagyvonalú és tanítsd őket, hogy általuk új tapasztalatokkal bővülj!


Ha lelki válságban vagy, ez a kép lebegjen a szemed előtt: Piknik, egy különböző színű szövetdarabokból összevarrt pléden, napsütötte, vadvirágokkal teleszórt réten.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL