Nőszirom - Sóvárgás

 

Amennyiben a nőszirom nyerte el leginkább a tetszésedet, az arról árulkodik, hogy rendkívül meditatív személyiség vagy, aki erősen hisz a spiritualizmusban. Szereted az egyszerű, hideg színű ruhákat, amelyek kényelmesek, könnyedén mozoghatsz bennük, és amelyektől békésnek érezheted magad. Legfőbb problémád az, hogy nem mindig tudod eldönteni, hogy mit kívánsz, mit akarsz igazán. Jó, ha tudatosítod ezt magadban, mert ha mindenre egyformán koncentrálsz elforgácsolódnak az energiáid. Pedig a teremtés egy igen energiaigényes dolog. Az élet csak akkor nyújt segítő kezet, ha igazán, tiszta szívvel és teljes elhivatottsággal fohászkodsz valamiért. Amíg csak sóvárogsz, és bele-belekapsz mindenbe, addig vágyaid beteljesületlenek maradnak.

Ha lelki válságban vagy, ez a kép lebegjen a szemed előtt: Egy medence mozdulatlan felszíne visszatükrözi a ködös hajnali fényt, a közelben egy szürke gém áll csendesen.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL