Liliom - Félelem

 

Ahogyan ez a csodálatos virág, minden bizonnyal te is kecses és méltóságteljes ember vagy, sőt, fogalmazhatnánk úgy is, hogy igencsak királynői megjelenésű, ami miatt mások gyakran eléggé parancsolónak és impozánsnak látnak. Ez azonban csak a látszat, ugyanis mélyen legbelül gyakran eluralkodik rajtad a félelem, ezért önhibádon kívül hajlamos vagy rá, hogy hamarabb behúzd a vészféket, mintsem azt a baj súlya indokolná. Attól, hogy úgy érzed, nem jársz majd sikerrel, még ne fékezz, inkább vidd végig azt, amibe belekezdtél. Ha balul üt ki a terved, még mindig ráérsz akkor sajnálkozni… nem pedig azon aggódni, hogy megint egy befejezetlen dolog gyarapítja a lélekromboló élménytáradat!

Ha lelki válságban vagy, ez a kép lebegjen a szemed előtt: Egy fehér oszlopos görög templom a hegyoldalban, amelyet fűzfák vesznek körül.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL