FÉSZEK

8 tipp, hogy harmonikus energiát teremts a konyhádban

Szerző:
Szabó Anna
A mutatós bútorok gyönyörűek, ám önmagukban nem varázsolnak egy lakást otthonossá. És itt lép be a képbe a Feng shui. Ez az ősi kínai tudomány kiegyensúlyozza az energiaáramlást azáltal, hogy megadja, hogyan kell elhelyezni a tárgyakat. Mindent átjár az életenergia, így a bútorok átrendezésével, a dekorációk megváltoztatásával, a megfelelő tárgyak beszerzésével hatással lehetsz az egész életedre.

 

Különösen fontos mindez a konyhában, az ugyanis a lakás szíve, és közvetlenül hozzákapcsolódik az egészség, a boldogság és a siker. Ez az a hely, ahol összegyűlik, és együtt van a család, itt étkeztek, és mindez alapja annak, hogy jó közérzet uralkodjon a lakásban. Ez persze nem azt jelenti, hogy most egy teljes lakásfelújításra van szükség, hipermodern stílusban. Elegendő, ha elolvasod az alábbi 8 tippet, és pozitív energiát csempészel a konyhádba!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL