MÁGIA

Így golyózd ki a potenciális versenytársakat! - Vetélytárs eltávolító igézet

Szerző:
Szabó Anna
Akár a szerelemben, a munkahelyen, az üzletben, az élet bármely területén akadhatnak versenytársaink. Lehetsz bármennyire szép, felkészült, szerencsés, de hiába ha van valaki, aki kigolyóz téged. Éppen ezért, ezzel az ártalmatlan varázslattal elűzheted az ismert vagy akár az ismeretlen versenytársakat is, hogy csak te maradj nyeregben!

Ne mondj le a vágyadról! Se álmaid munkájáról, a leendő partneredről, sem a jó üzleti fogásról. Akár ismered versenytársaidat akár nem ezzel, a teljesen ártalmatlan varázslattal eltávolíthatod őket, hogy egyedül maradj a nyeregben! A többi persze rád van bízva, hogy képes vagy meghódítani a kiszemeltedet vagy megszerezni a vágyott állást!

Kellékek

1 db fekete gyertya

1 kép rólad

1 cetli, amin az illető neve van vagy esetleg csak annyi „vetélytárs(ak)"

1 fej fokhagyma

kis fémtálka

babérlevél füstölő

fekete bors

fehér anyag

A varázslat menete

Fogyó hold idején, a célodtól függően, hogy szerelmi (péntek) vagy munkával, üzlettel kapcsolatos (csütörtök) versenytárat távolítanál el, gyújtsd meg a gyertyát, és tedd középre a képedet és rá a fokhagymát, amiből előzetesen egy gerezdet kivettél és megpucoltál. Közben füstölj babérral.
Vedd a kezedbe annak a képét, avagy a cetlit a nevével, vagy a „vetélytárs" felirattal van ellátva. Ezután fogd a fokhagyma gerezddel fokhagymázd be, mintha csak pirítóst készítenél. Vedd a két kezed közé a cetlit és mond:

„Nem akarlak bántani, csak el akarlak távolítani. Nem lehetünk egy mezőnyben, engedd át nekem a győzelmet, majd a sors biztosít neked másik lehetőséget, de nekem erre az egyre van szükségem. Védve vagyok minden vetélytárs elől, alea jacta est, a kocka el van vetve, immár senki sem állhat az utamba, az utam most már biztosítva van."

Ezután égesd el a cetlit és szórj rá egy kis fekete borsot miközben magad elé képzeled, ahogy nyersz, megszerzed, amire vágysz.

Végül nincs más dolgod, mint leégetni a gyertyát és a csonkját a képet és a maradék fokhagymát a fehér anyagkba csomagolni és eltemetni. Az elégetett cetli maradványait pedig szórd szét a szélben.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL