Precizitás, érzékenység

 

Rendezett, részletes, nagyon precíz és módszeres személyiség vagy, akinek az olyan társ a legideálisabb, aki megérti, tiszteli és elfogadja olyannak, amilyen. Mindig jó benyomást akarsz kelteni másokban, de kételkedsz abban, hogy vajon sikerül-e. Úgy érzed, jogod van mindenhez, amit remélsz és megálmodsz, de ideges és tehetetlen leszel, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd. Ha arra gondolsz, hogy hibáztál, ez szerencsétlen érzést ad számodra. Mindig áldozatnak érzed magad, mivel úgy érzed, mindenki rosszul bánik veled, és nem korrektek. 

Visszafojtott jellemvonásaid és tudatalatti problémáid

 

Meghátrálsz, ha úgy érzed, nem értenek meg és nem fogadnak el. Amikor kompromisszumokra kényszerülsz, még a szorosabb kapcsolataidtól is eltávolodsz érzelmileg. Zavar, ha a vágyaidat és szükségleteidet félreértik. Néha kissé öntelt vagy, de mélyen belül igencsak sérülékeny a lelked.  Pillanatnyilag reménytelennek érzed a helyzetedet, lehangoltságodban gyakran vagdalkozol, és olyanokat is megbántasz, akik semmit nem ártottak neked. Energiatartalékaid kimerülőben, lehetőség szerint ne vállalj több munkát! Idegrendszeredet már megterhelte a rengeteg stressz, ezért sokszor úgy érezheted, mindenki rosszat akar neked! Be kellene látnod, hogy te sem vagy tökéletes, és néhány feladatot bátran átadhatnál másoknak.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL