Képmutatás és szeretetéhség

 

Rajongsz az esztétikus dolgokért, és szereted, ha megcsodálják a szépségedet. Sőt, az alkotó munka egyáltalán nem áll távol tőled. A figyelmet mindig kiköveteled magadnak, mert úgy érzed fontos tényező vagy a világban. Nem is állsz szóba akárkivel, kizárólag olyanokkal társalogsz, akik a tiédhez hasonló értékrendet képviselnek. Szeretnél irigyelt személlyé válni, ezért sokszor nem az igazi énedet mutatod a külvilágnak. Állandó harcod magányossá tehet, és az a fölény, amivel a többieket kezeled, idővel átcsaphat keserűségbe. 

Visszafojtott jellemvonásaid és tudatalatti problémáid

 

Miközben megpróbálod magadból a legjobbat kihozni, valójában csak álmaid megvalósítása érdekel. Makacsul reménykedsz, de a körülmények mindig térdre kényszerítenek. Mély benyomást tesznek rád az egyedi tárgyak, a különleges személyiségek, és mindig próbálod magadévá tenni azokat a tulajdonságokat, melyeket más emberekben kedvelsz. Csillapíthatatlan szeretetéhségedtől hajtva állandóan keresed a kapcsolatot az emberekkel. Szeretnél másokkal harmóniában élni, de főként egy kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágysz.  Tudat alatt azonban nagyon félsz attól, hogy mások visszahúznak, így nem éred el a céljaidat és nem kapod meg azt, amire áhítozol. Bármikor képes vagy bevetni a vonzerődet, és manipulálni az embereket céljaid eléréséhez.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL