Tökéletességre való törekvés

 

Tudat alatt minden vágyad az, hogy tiszteljen környezeted - áhítozol a bizalmukra, és arra, hogy megszerezd támogatásukat céljaid eléréséhez. Jelenlegi helyzeted idegesítő, mert nem találsz senkit, aki ugyanolyan értékrenddel bírna, mint te. Testi vágyaidat háttérbe szorítod, mert nem akarsz gyengének tűnni mások előtt, de ez csak növeli a magányodat. Szeretnéd, ha mindenki észrevenné egyediségedet, és különleges képességeidet. Ha sérelem ér, inkább úgy teszel, mintha nem érdekelne, ami bizony sokszor váltja ki környezeted nem tetszését. Kritikusaidat semmibe veszed, és azokat is, akik minden áron meg akarnak felelni mások elvárásainak. Ám azon elgondolkodtál már, hogy te pontosan ezt teszed?

Visszafojtott jellemvonásaid és tudatalatti problémáid

 

Az élet rákényszerített, hogy kompromisszumokat köss. Úgy gondolod, nem kaptad meg, ami neked jár, és sokkal jobbat érdemelnél jelenlegi partnerednél. Legnagyobb félelmed, a gyengédség elvesztése azonban arra ösztönöz, hogy maradj ott ahol vagy. Egyre jobban bezárkózol, és feszültté válsz. Lehet, hogy regenerációra van szükséged, de már akkor is jobban éreznéd magad, ha eljárnál társaságba.  A testi örömökben a tökéletességre törekszel, és a már korábban említett gyengédségre. Rajongsz a szépségért, ezért szereted magad a minél szebb dolgokkal körbevenni.  Mivel reményeid ritkán vagy egyáltalán nem teljesültek be, már félsz új célokat felállítani. Úgy érzed, az egyetlen biztos dolog az életedben a kiábrándulás. Lassan úrrá lesz rajtad az aggódás, ha nem vigyázol, ezért érdemes lenne meditálni, hogy rálelj a belső harmóniára.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL