Kényelem és zárkózottság

 

Számodra nagyon fontos a kényelem, a megszokott biztonság, és folyamatosan azon igyekszel, hogy a saját kényelmed meg legyen. Sajnos, esetedben ez nem azt jelenti, hogy szorgalmasan dolgozol vágyaid megteremtéséért, sokkal inkább azt, hogy állandóan az energiaminimumra törekszel. Gyakran érzed úgy, hogy lehetetlen helyzetbe kerülsz, mert tisztességtelenül bánnak veled, és az emberekben már nincs semmi előzékenység. Mivel környezeted semmiféle együttérzést vagy elfogadást nem mutat irántad, tehetetlen düh uralja lelkedet. Magány és meg nem értettség jellemzi mindennapjaidat, mert úgy érzed, senki nem akar segíteni rajtad. Hiába szeretnél elmenekülni, ha sikerülne is, az még nem javítana helyzeteden, ugyanis idővel ugyanolyan helyzetben találnád magad, ha te magad nem változol meg. 

 

Visszafojtott jellemvonásaid és tudatalatti problémáid

 

Furcsa kettősség jellemez: miközben próbálsz részt venni a körülötted zajló eseményekben, az esetleges vitával járó konfliktushelyzeteket messze elkerülöd. Tulajdonképpen ennek az az oka, hogy szeretnél mindenféle feszültséget kiiktatni az életedből. Zárkózott vagy, amit tovább bonyolít az, hogy képtelenség veled bármiféle kompromisszumra jutni. Nehezen vallod be magadnak, de arra vágysz a leginkább, hogy érzelmileg támogassanak. Hamar megsértődsz, főleg azokkal szemben, akik valamilyen szempontból közel állnak hozzád.  Téged egyáltalán nem vonz semmiféle karrier. Ha mégis felmerülne benned, hamar elhessegeted a gondolatot, nehogy fel kelljen adnod jól meg szokott kényelmedet.  Miközben ösztönösségre, és spontaneitásra vágysz, vissza is fogod magad. Igaz, elég hihető kifogással szoktál előállni: „rendbe kell tenni az életem, tisztáznom kell még néhány dolgot magamban…”, stb.  Ám cselekedeteidnek egyetlen oka van: nem akarod elhagyni kényelmi zónádat. Jó, ha tudod, hogy az élet legszebb dolgai a komfortzónán kívül zajlanak!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL