SZEX, SZERELEM

6 módja annak, hogy ismét találkozz az ikerlelkeddel

Szerző:
Szabó Anna
Az ikerlángokról vagy más néven ikerlelkekről úgy tartják, hogy az ilyen párok között tökéletes a rezgés, a harmónia. Az ikerlángoddal való találkozás során egyesül egymással a lelketek, és egészen elképesztő személyes potenciálra leszel képes az életed során.

Azonban az ikerlángok közötti kapcsolat sokszor gyötrelmes, de egyben intenzív és magával ragadó élmény is. Ez azért van, mert beidegződtek a korábbi félelmek, sebek és az ego akadályozza a boldog beteljesülést. Emiatt minden ikerláng-kapcsolatban elérkezik a „menekülő és üldöző” szakasz. Ez az időszak igen összetett és fájdalmas mindkét fél számára, mire elérik a vágyott állapotot, az egyesülést.

Mi is az a menekülő és üldöző dinamikus szakasz?

Amikor ikerláng-viszonyról beszélünk, a menekülő és üldöző fázis a hatodik állomás. Ezt a szakaszt egy erős belső nyugtalanság előzi meg, olyanok, mint például a személyiségkülönbségek, az én különbözősége, és a régi sebek is felszakadnak. Végül, ahogy a feszültség egyre nő, kialakul egy „robbanásveszélyes” állapot, és kiutat keresel a kapcsolatból, bármi áron. Ez a folyamat távolságtartással jár, azaz „meneküléssel”, amely lehet akár fizikai, akár lelki, de mindkettő is. Gyakran menekülsz a korábban hevesen szeretett ikerlángodtól a korábbi partneredhez, vagy elutazol, igyekszel meditálni, netán érveket hozol fel azért, hogy miért nem működött a kapcsolat, esetleg épp a munkába menekülsz. Az is lehet, hogy minden ok nélkül elhagyod a párodat.

Ebben a szakaszban a „menekülő” egyfajta „fiatalabb” lélekkel rendelkezik, az „üldöző” pedig „érettebb” lelkivilágú egyén. Más szóval, amíg az egyik fél képes arra, hogy tisztítótűzként kezelje a szeretetet, addig a másik inkább a kapcsolat felbontását szorgalmazza és sok neki ez az egész, amit nem tud kezelni.

6 módszer, hogy újra találkozhass az ikerlángoddal

Ha az ikerlángok a menekülő és üldöző fázisban vannak, akkor lehet, hogy rendkívül sebezhetőnek érzik magukat, dühösek, túlterheltek és minden zavarosnak tűnik ebben az időszakban. Íme, 6 tipp, amely segíthet átvészelni ezt az időszakot:

 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL