FÉSZEK

Új év, új élet - Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól

Szerző:
Szabó Anna
Ha minden alkalommal, amikor hazamész, nyomasztó hangulat fogad, esetleg lelki állapotod nem éppen pozitív, nem tudod rendesen kipihenni magad, vagy egyszerűen nem érzed jól magad, akkor itt az ideje megtisztítani otthonodat! Megmutatjuk a lehető legegyszerűbb megoldást, amivel ezt megteheted.

 

Szükséged lesz egy fehér törölközőre, amit utána semmi másra nem használsz, tehát kidobható. Továbbá keverj össze fele-fele arányban testápolót, vizet és ecetet (ha növelni szeretnéd a hatást, használj csak ecetet).

Az ajtókat belülről kifelé takarítsd meg, kezdd a bejárati ajtóval, majd haladj sorba, ahogy szeretnél (pl. nappali, hálószoba, gyerekszoba, konyha, fürdőszoba, kamra stb.) A lényeg, hogy tisztítsd meg az ajtók felületét és a tükröket is egyaránt.

Ez egy energetikai takarítás, amely segít abban, hogy távol tarthasd a negatív energiákat az otthonodtól, ugyanis a Feng Shui szerint az ajtó az otthonod „száját" képviseli. A tükrök takarítása segít eltávolítani a kellemetlen emlékeket, ugyanis a tükröknek „jó memóriájuk van", főként a kellemetlen eseményekről, így hosszú ideig képesek megőrizni ezen emlékek rossz energetikai vibrálását. Ezért érdemes a tükröket is néha megtakarítani ecettel ugyanúgy, mint az ajtókat.

Miközben a takarítást végzed, fontos, hogy lelkesedéssel és energiával telve csináld, ez után pedig végy egy fürdőt, hogy ez által magadat is megtisztítsd a rossz energiáktól. Ezzel be is fejezted ezt az egyszerű folyamatot. Nem csak, hogy egyszerű, hatékony, és költségkímélő, de még az otthonodat is megszabadítottad a rossz energiáktól.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL