Napi horoszkóp - 2017-01-15

Kos

Kedves Kos! A csillagok láthatatlan védőhálót borítanak rád. Megvédenek minden bajtól, és csak úgy mellékesen, jó utakra terelnek. Értékelned kell, hogy ez milyen ritka és megbecsülésre méltó nap. Használd ki az adódó lehetőségeket, de azért pihenj is eleget.

Bika

Kedves Bika! Ellentmondásos nap rajzolódik ki. Különböző lehetőségekkel, ajánlatokkal halmoznak el, de hirtelenjében ne értékeld túl egyiket sem. Meglehet, hogy csak a pénzedre és befolyásodra ácsingóznak egyesek. Igen nagy körültekintéssel járj el.

Ikrek

Kedves Ikrek! A csillagok ma kellemes és ugyanakkor feledhetetlen napról gondoskodnak. Ez a nap tökéletes utazáshoz, vagy új kapcsolat kialakításához. Ezenkívül fizikailag irigylésre méltó formában vagy. Érdemes kihasználni egy ilyen tökéletes napot.

Rák

Kedves Rák! Ma sajnos semmi sem esik az öledbe. Sőt, még az is előfordul, hogy visszafogottnak és mozgási szabadságodban korlátozottnak érzed magad. Ráadásul nehéz helyzetekkel fogsz szembenézni, és néhány kemény akadályt is le kell majd győznöd.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma hatalmas elismerés képe rajzolódik ki a csillagok állásából. Ettől függetlenül ne bízd el magad, örülj a sikernek. Csupán érzelmi téren jöhetnek kisebb veszekedések, de hála a rábeszélő művészetednek, elegánsan kerülhetsz ki az ügyből.

Szűz

Kedves Szűz! Ma igencsak könnyen teremtesz kapcsolatokat, és hatalmas vállalkozó kedvvel bírsz. Hála a gyors reakcióidnak, egy nagy hal akadhat horgodra. Csak vigyázz, nehogy észrevétlenül elmenj mellette. Kiválóan alkalmas ez a nap szerződések aláírására.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kiváló nap rajzolódik ki a csillagokból. Valóságos sikerzuhatag kezdődik a számodra, és minden reményed megengedett. Nagyon ügyesen cselekszel, kiváló kapcsolatokra teszel szert. Most már semmi sem állíthat meg a siker felé vezető úton.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nehéz nap vár rád ma is. A helyzet kissé kaotikus lehet, ezért nagyon ügyesen kell cselekedned, ha győztesen akarsz kikerülni a csatákból. Sajnos mind az üzleti, mind a magánéletben lehet számítani problémákra. Szomorú vasárnap ez.

Nyilas

Kedves Nyilas! Beborul az égbolt feletted. Ebben az időszakban a nagy változások szakaszában vagy, amelyek nem a szád ízére valók. Ráadásul ma illúziókban is ringatod magad. Ezért – ha nem figyelsz oda – rossz döntések sorozatát hozhatod ezen a napon.

Bak

Kedves Bak! Hajlamos vagy arra, hogy étkezés terén kirúgj a hámból. Vigyázz a kilókkal! Szakmai és pénzügyi téren sikersorozatra számíthatsz, mely pont ma indul el. Most lehetőséged van arra, hogy javíts a helyzeteden, mely egyáltalán nem tetszik neked.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hatalmas nyomás alatt vagy. A zavaró késedelmek fejtörést okoznak. Ma is várható sajnos egy-két nézeteltérés. Ha útra kelsz, nagyon elővigyázatosnak kell lenned. Rengeteg veszély leselkedik rád, ezért jobb, ha este mielőbb ágyba bújsz.

Halak

Kedves Halak! Végre eloszlanak fejed fölül a viharfelhők. A csillagok gondoskodnak róla, hogy a nehezebb helyzetekben is a te oldaladra álljon a szerencse. Jól teszed, ha elkezdesz terveket kovácsolni, mert az elkövetkező időszakban meg is tudod valósítani őket.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL