Napi horoszkóp - 2017-01-14

Kos

Kedves Kos! Mindent elérhetsz, megkaphatsz, amire vágysz, csak akarnod kell, és tenni érte. Ma számba veszed a lehetőségeidet, és eltöprengsz azon, hogy mit is tartasz a legfontosabbnak életében. Ez azért jó, mert így legalább kiszortírozhatod az olyan dolgokat, amelyek csak hátráltatnak.

Bika

Kedves Bika! Ma kiváló hangulatban vagy. Biztos vagy benne, hogy minden célodat el tudod majd érni és ez a leghelyesebb hozzáállás. Ne sajnáld az időt pihenésre, beszélgetésre, kikapcsolódásra, mert csak így maradhatsz sokáig egészséges. A hétvége egyébként sem a hajtásra való.

Ikrek

Kedves Ikrek! Szerelmes hangulatban vagy, és teljesen elkápráztatod partneredet. Ha bizalmasan elbeszélgettek a reményeitekről és a jövővel kapcsolatos vágyaitokról, még közelebb kerülhettek egymáshoz. Időnként szükség van arra, hogy alaposan kibeszélgessétek magatokat.

Rák

Kedves Rák! A csillagok állása ma valahogy bujaságra buzdít. Ne is állj ellen a csábításnak, sőt – ha kell -te tedd meg az első lépéseket. Ha megfogadod tanácsunkat, különleges szerelmet élhetsz át! Ne törődj ma senkivel és semmivel, csak a saját örömöd lebegjen a szemed előtt.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nagyon szívesen dolgozol még a hétvégén is, ha munkáddal tisztes pénzt kereshetsz. Így, a hónap vége felé örömmel nyugtázod, hogy elérted egy fontos célodat. Ez a hétvége egyébként ideális lehet új kapcsolatok megteremtésére és fontos megbeszélések lefolytatására.

Szűz

Kedves Szűz! Leleményesen sikerül kiszabadítani magad a mindennapi munka taposómalmából. Igazad is van, hiszen a szerelem kellemesebb. Társasági összejövetelre is van kilátásod, ahol nagy valószínűséggel te állsz majd az érdeklődés középpontjában, és nagyon kellemesen szórakozol.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ellentmondásos nap ez. Délelőtt sorozatos nehézségekre van kilátás, a nap végére azonban egész jól húzod ki magad a bonyodalmakból, mivel talpraesett vagy és gyorsan kapcsolsz. Megeshet, hogy idősebb rokonod segítségre szorul, és te készségesen a rendelkezésére állsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kellemetlen ez a mai nap. Egy nem éppen kellemes meglepetés előtt állsz. Megeshet, hogy valaki csapdát állít neked. A helyzet igencsak zavaros, ezért légy résen. Pedig szerelemre, szórakozásra, játékra vágynál ezen a hétvégén. Nem biztos, hogy megvalósul.

Nyilas

Kedves Nyilas! Jó hangulatban vagy ezen a napon. Érzelmi életed kiválóan alakul, partnered bebizonyítja a hozzád való vonzódását. Szeretteid körében jól érzed magad, és átmenetileg még gondjaidról is megfeledkezel. Előfordulhat, hogy egy érdekes téli utazásra szánod rá magad.

Bak

Kedves Bak! Most szívesen tartózkodsz társaságban. Mind a partnerkapcsolatodban, mind más területeken számos kötelezettség vár. Új megvilágításban látod célkitűzéseidet. Érzed, hogy a kemény munka előfeltétele a sikernek. Törekvéseidben azonban akadályozva érzed magad.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hiszel benne, hogy jó úton jársz, és ez a leglényegesebb. Ha elég bizakodó és kitartó vagy, minden célodat könnyen elérheted. Persze, lépéseidet mindig meg kell gondolnod. A hétvégi napokon igyekezz kiadni magadból a feszültségeket, lazíts, szórakozz.

Halak

Kedves Halak! Szereted, ha a saját elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok, és ez nem is baj. A mai napot feltétlenül töltsd szeretteiddel. Csodálatos együtt lenni azokkal, akiket szeretünk, még akkor is, ha csupán tévéztek, vagy társasjátékoztok, ha nem történik semmi.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL