MÁGIA

Péntek 13 szerencsevarázslat - Fordítsd meg MA a balszerencsét és legyen egész évben szerencséd!

Szerző:
Szabó Anna
Az ősi egyiptomiaknál, a kínaiaknál, a boszorkányok szemében szerencsés ez a nap. Úgyhogy félelem és rettegés helyett inkább használd ki te is a péntek 13-at és ragadd meg a szerencsétlenséget, hogy utána szerencsévé változtathasd, ami nem hogy ma, hanem az egész évedre kihat! Légy a magad szerencséjének kovácsa!


Most, hogy tudod, nem mindenki hunyászkodik meg a péntek 13 hatalma felett, vedd te is a bátorságot, hogy kiaknázd a napban rejlő szerencsét! Idézd meg a nap szellemét, forgasd át szerencséssé és meglásd, mától kezdve beköszönt a szerencse az életedbe!

Kellékek

Egy fehér és egy fekete gyertya

Pár szál haj tőled

3 db dobókocka

Füstölő: babér

Egy kis tál

Szentelt olaj

Étel-ital áldozati ajándék

A varázslat menete

Karcold bele tűvel mind a két gyertyába a teljes nevedet és a születési dátumodat. Gyújtsd meg a babér füstölőt. A két gyertyát tedd egymás mellé, a jobb oldalon legyen a fekete és a baloldalon a fehér.
Meditálj, gyűjtsd magadhoz az energiákat, tisztítsd ki az elmédet és mikor készen állsz, így szólj: „Rossz szerencse szelleme, Péntek 13 lelke, ki e napot árnyékkal és átokkal sújtottad, megidézlek téged, s megtöröm hatalmadat, hogy felettem ne uralkodhass!"

Ekkor a néhány szál hajat égess el a fehér gyertya felett, tedd a tálba, ami megmaradt belőle és öntsd fel pár csepp szentelt olajjal, majd rajzolj egy keresztet a homlokodra. E szavakkal folytasd: „Rossz szerencse szelleme, immáron védve vagyok a balszerencse és a rossz sors elől. Most pedig megforgatom a szerencsémet, mert a szerencse forgandó, de én egész évben bőséget és jólétet, szerencsét akarok!"

Ekkor dobj az oltárodon a dobókockákkal majd a végén cseréld fel a két gyertya helyét. Ekképp fejezd be a varázslatot: „A kocka el van vetve, a rossz szerencse áradását megfékeztem és a jó szerencsét magam mellé állítottam. Add rá áldásodat Péntek 13 szelleme és fogadd cserébe engesztelő ajándékomat!"

Tedd össze kezeidet imára, érezd, ahogy hat a varázs és az áldás majd tedd az oltára a szellemnek szánt étel és ital ajándékodat.

Végül égesd le a gyertyákat a mai napon.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL