Tűz

 

A tűz elemet választottad, tehát meg van a személyiséged ahhoz, hogy lelkesíts másokat és másokra is ráragaszd a mosolyodat. Persze, nem lehet mindig mosolyogni, de ha mosolyogsz, az olyan, mintha a kezedben lenne egy lámpás, amely vonzza a lepkéket. Egyáltalán ne lepődj meg, ha be is vonzol másokat! Lehet, hogy hajlamos vagy előbb cselekedni, mint gondolkodni, ilyenkor érdemes előtte inkább újra és újra átrágni a dolgokat. Viszont szórakoztató vagy, és ez igazán jól áll neked!

Jelenlegi élethelyzetedben talán útkeresésben vagy, ám aggodalomra semmi okod, hiszen megtalálod az utat az életben, ha rájössz, hogy felelősséggel tartozol másokért. Ez több dolgot is jelenthet, vagy a szülői szerepet vedd komolyan, vagy vezess egy vállalkozást, lépj be egy közösségbe, de lehet ez tanácsadás, segítség másoknak, vagy az írással való önkifejezés. A lelkesedés, ami belőled árad, pozitív lesz mások számára. Amikor úgy érzed, jól jönne egy kis szünet, akkor válaszd a víz elemet. A víz ugyanis segít felfedezni saját érzéseidet, ez pedig csillapítja a tüzet, és segít átgondolni a dolgokat, mielőtt cselekednél.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL