Víz

 

A víz elemet választottad, ami azt jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és könnyen ráhangolódsz mások érzelmeire. Mágnesként működsz a rászoruló emberek és állatok számára. Olyan, mintha lenne egy jel a homlokodon, hogy „hozzám forduljatok segítségért!” Többnyire persze ezt nem bánod, szeretsz segíteni, és mélyen legbelül érzed, hogy ezért vagy itt, a Földön. Szó szerint minden kedvesség létrehoz egy hullámot, amely újabb hullámot generál, akkor is, ha éppen nincsen sok ember a közeledben. Kreatív vagy és merész, valószínűleg vonz az ezotéria, a spirituális gyakorlatok, a tarot, a médiumok világa és az asztrológia. Határtalan szeretetet tudsz adni másoknak.

Amikor a vizet választottad, az is lehet, hogy az érzelmi problémáidra gondoltál, megkérdőjelezted magadban az életutadat, a tehetségedet valamiben. Amikor úgy érzed, jól jönne egy kis szünet, akkor válaszd a föld elemet. A föld képviseli ugyanis azt, hogy összeszedd az ötleteidet fejben, és rendszerezd azokat. Szórd meg földdel a vizet, és hagyd, hogy ebből új élet szülessen.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL